GadgetNothing Phone 2 nu va fi lansat în 2023, producătorul dorește să-și...

Nothing Phone 2 nu va fi lansat în 2023, producătorul dorește să-și îmbunătățească primul telefon

Sperai la un Nothing Phone 2? Nu va fi pentru 2023, potrivit lui Carl Pei, CEO al companiei. Pe Twitter, acesta din urmă a anunțat că anul viitor va fi dedicat îmbunătățirii modelului actual, în special la nivel de software.

Când a fost lansat, Nothing Phone 1 (vezi recenzie) a luat pe toată lumea prin surprindere. În ciuda prețului său plasându-l printre smartphone-urile de gamă medie și a unor preocupări legate de firmware-ul și LED-urile din spate ciudate, primul telefon al mărcii a cucerit mulțimile – de partea noastră, am fost și noi cuceriți. Acestea fiind spuse, este greu de ignorat numeroasele probleme tehnice care au însoțit lansarea celui din urmă.

Deși acest lucru nu este neobișnuit pentru lansarea unui nou produs, este rar ca acesta să provoace întârzieri în programul de producție al versiunilor. Aceasta este însă ceea ce pare să se fi întâmplat pentru Nothing. Deși ne puteam aștepta la un Nothing Phone 2 pentru 2023, conform tradiției marilor producători de smartphone-uri, Carl Pei, fondatorul și CEO-ul companiei, a anunțat că nu va fi așa.

Nothing Phone 2 nu va fi lansat în 2023

„Nothing Phone 2 nu se lansează în curând. Preferăm să facem lucrurile cum trebuie și nu vom produce zeci de produse pe an ca altii”, a scris Carl Pei pe Twitter, fără a rata ocazia de a arunca un mic tackle în restul competiției. „Nothing Phone 1 este prioritatea noastră numărul 1. Pregătim ceva cu adevărat grozav din partea software-ului, Android 13 și nu numai”, adaugă el.

Carl Pei confirmă că Android 13 va ajunge pe Nothing Phone (1) în următoarele luni, fără a oferi o dată precisă. Mai mult, este greu de prezis ce îmbunătățiri vor ajunge pe smartphone în 2023. Este posibil ca producătorul să se bazeze pe criticile primite la lansare, în special în ceea ce privește calitatea sunetului sau chiar lipsa luminozității ecranului.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi