HMD Global arată cum este posibil să se potrivească marea autonomie a unui smartphone , fotografii de înaltă calitate cu ajutorul inteligenței artificiale și upgrade-uri la sistemul de operare pentru o perioadă mai lungă decât dispozitivele similare, într-un pachet elegant și atractiv în nume de Nokia G21, care vine să ne arate că tot ce cerem de la un smartphone, vom găsi aici și nu numai.

Pornind de la exteriorul Nokia G21, vom găsi un ecran consistent de 6,5 inci cu rezoluție HD+, un raport de ecran V-notch de 20:9, care găzduiește camera selfie de 8MP și o rată de reîmprospătare de 90Hz, astfel încât fiecare mișcarea pe ea să fie mai lină și mai plăcută ca niciodată. În interiorul dispozitivului vom găsi procesorul Unisoc T606 alături de o alegere de 3 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare sau 4 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare, extensibil până la 512 GB folosind carduri microSD, astfel încât să nu ne facem griji despre transferăm periodic toate fișierele noastre pe stocare externă.

Pe părțile optice ale dispozitivului avem pe spate un set triplu de camere, constând dintr-o cameră principală de 50 MP, o cameră macro de 2 MP și o cameră cu adâncime de câmp de 2 MP, iar combinate cu inteligența artificială, fotografiile ajung la niveluri de calitate ridicate chiar și în condiții de lumină scăzută, astfel încât să nu pierdem nicio scenă din momentele noastre preferate.

O caracteristică la fel de importantă a Nokia G21 este sistemul de operare care va fi garantat să fie actualizat timp de 2 ani de fiecare dată când Google oferă un nou upgrade, în timp ce upgrade-urile de securitate sunt oferite lunar timp de 3 ani, astfel încât atât dispozitivul, cât și datele noastre să fie protejat. Mai trebuie să menționăm că dispozitivul „rulează” Android 11 și este deja pregătit pentru upgrade la Android 12, asigurând o durabilitate și mai mare. Totuși, nu trebuie să uităm că securitatea datelor și a dispozitivului nostru se bazează și pe cititorul de amprentă, deblocarea facială și ExpressVPN care este oferit pentru o perioadă de probă de 30 de zile.

În ceea ce privește durata de viață a bateriei, Nokia G21 are o baterie de 5.050 mAh care acceptă încărcare rapidă de 18 W, cu o durată de viață a bateriei de până la 3 zile. Și cine nu și-ar dori un dispozitiv pe care să-l putem folosi timp de 3 zile fără a-l încărca, când majoritatea smartphone-urilor durează doar o zi? Cu toții ne dorim să avem în mâini dispozitive fiabile pe care le vom avea în mână fără a fi nevoiți să le cărăm încărcătorul sau un power bank, în cazul în care dispozitivul se oprește în cel mai inoportun moment. HMD Global ne arată că așa ceva este posibil, în timp ce în combinație cu noul mod Super Battery Saver care vine exclusiv de la companie, durata de viață a Nokia G21 este extinsă și mai mult.

Nokia G11 – Autonomie și securitate în prim plan

Nokia G11 de la HMD Global aduce și 3 zile de autonomie cu bateria sa de 5.050 mAh, astfel încât să-l putem folosi pentru fiecare nevoie, cu ecranul său de 6,5 inchi și rata de reîmprospătare de 90 Hz care garantează o experiență de utilizare absolut lină. Camera triplă formată din obiectivul principal de 13MP și obiectivele de adâncime și macro de 2MP garantează fotografii de calitate chiar și în scene cu lumină slabă. Toate acestea vin cu suport de securitate cu 2 ani de actualizări ale sistemului de operare și 3 ani de actualizări lunare de securitate, în timp ce cititorul de amprentă și deblocarea facială asigură siguranța datelor și a dispozitivului nostru.

Nokia G11 este alimentat de același procesor ca și G21, și anume Unisoc T606, cu 3 GB de RAM și 32 GB de stocare internă extensibilă la 512 GB folosind carduri microSD. În sfârșit, trebuie să menționăm că sistemul de operare pe care îl „poartă” este Android 11, iar dispozitivul este pregătit să primească Android 12, astfel încât utilizatorii să aibă în mână cea mai recentă versiune a sistemului de operare Google, cu atâtea inovații câte a fost. echipat cu.

Nokia G21 și Nokia G11 de la HMD Global sunt aici pentru a demonstra că pot fi smartphone -uri care pot oferi utilizatorilor autonomie care creează zâmbete, performanțe ridicate în fotografie dar și suport în ceea ce privește upgrade-urile, oferind securitate maximă datelor utilizatorilor.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns