În februarie anul trecut, Nokia a introdus G11 și acum urmează modelul Plus. Nokia G11 Plus are un ecran de 6,51 inchi HD+ 90Hz cu o crestătură pentru camera selfie de 8MP. Pe spate este o cameră principală de 50 MP, împreună cu o unitate secundară de 2 MP și blitz LED.

Panoul din spate are un finisaj texturat și un scaner de amprente pentru autentificare biometrică.

Site-ul oficial al Nokia nu dezvăluie procesorul dispozitivului, dar spune că smartphone -ul are 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare, extensibil până la 512 GB printr-un card microSD.

Nokia promite doi ani de upgrade al sistemului de operare Android și trei ani de actualizări lunare de securitate. Se anunță că are o durată de viață a bateriei de 3 zile, dar nu există informații despre capacitatea bateriei. Vanilla G11, totuși, are o baterie de 5.050 mAh, așa că Plus va avea probabil aceeași sau mai multe.

Nokia G11 Plus are o mufă pentru căști de 3,5 mm și un port USB-C și este disponibil în două culori – Lake Blue și Charcoal Grey.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns