GadgetMotorola Moto X40 are primele specificații dezvăluite, vine cu Snapdragon 8 Gen...

Motorola Moto X40 are primele specificații dezvăluite, vine cu Snapdragon 8 Gen 2

Linia Motorola Moto X40 este deja pregătită pentru lansarea oficială în China. Informația a fost comentată de binecunoscuta și de încredere sursa, Digital Chat Station după conversații cu oameni care lucrează în lanțul de aprovizionare al mărcii.

Potrivit informatorului, Moto X40 este de așteptat să fie anunțat în noiembrie sau decembrie, iar procesorul dispozitivului va fi Snapdragon 8 Gen 2.

Deoarece chipsetul va fi prezentat pe 15 noiembrie, cel mai probabil Moto X40 va ajunge pe piață la sfârșitul lunii sau chiar la începutul lunii decembrie. Cu asta, el nu va fi unul dintre primii care vor folosi platforma Qualcomm.

Un alt detaliu dezvăluit de DCS este că Moto X40 ar trebui să aibă o cameră principală pe spate de 50 MP, celelalte fiind de 50 MP ultrawide și adâncime cu încă 2 MP.

Adică ceva foarte asemănător cu ceea ce avem deja în linia Moto X30. În cele din urmă, dispozitivul a trecut deja prin 3C cu numarul de serie XT2301-5, iar agenția de reglementare a precizat că dispozitivul acceptă încărcare rapidă de 68W.

DCS consideră că Motorola ar trebui să livreze și tehnologie de 125 W în linia Moto X40, dar asta ar trebui rezervată modelului Ultra .

Deoarece producătorul nu a comentat această scurgere, este necesar să ne amintim că totul ar trebui să fie considerat doar un alt zvon de pe piață.

Ce părere aveți despre primele specificații ale lui Moto X40?

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi