Prezentarea oficială poate fi programată pentru 24 februarie, dar de acum aflăm totul despre Motorola Moto Edge 30 Pro. Noul flagship Motorola va avea un stylus și un ecran cu o frecvență de 144 Hz.

Motorola Moto Edge 30 Pro va fi versiunea internațională a Motorola Moto Edge X30 care a fost prezentat în urmă cu câteva luni exclusiv pentru piața chineză. Din punct de vedere al designului, asemănările abundă, așa că nu ne așteaptă nicio surpriză în acest domeniu. Pe spate va fi o configurație cu trei camere, în timp ce în primele fotografii scurse prin Twitter vedem o carcasă, alături de un stylus ca accesoriu al noului model.

Carcasa lasă o bandă de ecran, care poate acționa ca un ecran permanent cu informații de bază atunci când telefonul este închis. Stylus-ul nu va putea fi stocat în interiorul Motorola Moto Edge 30 Pro, așa cum este cazul Samsung Galaxy S22 Ultra , dar va fi utilizabil cu noul flagship al Motorola.

În ceea ce privește restul specificațiilor, avem un ecran cu o frecvență de 144 Hz, tehnologie OLED, cu rezoluție Full HD+, la 6.7 inch, în timp ce în locul procesorului găsim Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 . Memoria RAM va fi de 8 și 12 GB, cu memorie internă de 128 și 256 GB, în timp ce bateria de 5000 mAh va suporta încărcare rapidă la 68W.

Camera selfie cu perforare va fi de 60 de megapixeli , cu camera principală din spate de 50 de megapixeli, împreună cu o cameră ultra-largă de 50 de megapixeli și una de 2 megapixeli pentru adâncime.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns