Motorola lansează noile căști wireless Buds și Buds+

Motorola a dat startul unei noi ere în domeniul audio portabil, lansând două modele de căști truly wireless care promit să ridice ştacheta calităţii acustice. Căștile Moto Buds și Moto Buds+ sunt noutățile ce vin să completeze gama de dispozitive mobile revoluționare ale companiei, oferind experiențe auditive la cele mai înalte standarde.

Moto Buds: Culori Vibrante și Sunet de Înaltă Rezoluție

Moto Buds sunt intrarea de gamă în lumea căștilor wireless Motorola, însă nu fac niciun compromis în ceea ce privește performanța sonoră. Aceste bijuterii audio sunt echipate cu drivere dinamice de 12,4 mm, capabile să redea sunete de înaltă rezoluție (Hi-Res Audio) cu o claritate și detaliere impresionantă. Pentru o izolare acustică optimă, Moto Buds sunt dotate cu tehnologie de anulare activă a zgomotului (ANC) și trei microfoane integrate.

Conectivitatea fără fir este asigurată de standardul Bluetooth 5.3, în timp ce designul rezistent la apă le face perfecte pentru activități în aer liber. Autonomia bateriei atinge 9 ore cu ANC dezactivat, iar carcasa de încărcare extinde durata de utilizare până la 42 de ore.

Moto Buds+: Sunet Spectaculos și Personalizare prin Colaborarea cu Bose

Pentru melomanii exigenți, Motorola a pregătit un adevărat regal auditiv: Moto Buds+. Aceste căști de top beneficiază de drivere duale, combinând woofere de 11 mm și tweeter-e de 6 mm în fiecare cască, pentru un sunet echilibrat și detaliat pe întreaga gamă de frecvențe.

Dar adevărata magie stă în colaborarea cu experții de la Bose, care au oferit suportul lor în procesul de reglare a sunetului. Astfel, Moto Buds+ oferă o experiență audio de neegalat, îmbogățită de tehnologii ca Hi-Res Audio, Dolby Atmos și Dolby Head Tracking (pe dispozitivele Motorola compatibile).

Anularea activă a zgomotului (ANC) este și ea îmbunătățită, reușind să blocheze până la 46 dB din zgomotul ambient. Autonomia bateriei este de 8 ore cu ANC dezactivat, iar carcasa de încărcare extinde durata de utilizare la 38 de ore.

Motorola Buds și Buds+
Motorola Buds și Buds+

Design Atractiv și Disponibilitate în România

Pentru cei care caută un set de căști wireless accesibile, Moto Buds vor putea fi achiziționate din luna mai, la prețul recomandat de 299 lei.

În ceea ce privește Moto Buds+, ele vin în două nuanțe elegante: Forest Gray și Beach Sand. Aceste căști premium vor fi disponibile în România începând din luna aprilie, la partenerii Motorola, la prețul recomandat de 699 lei.

Cu lansarea noilor căști Buds și Buds+, Motorola demonstrează din nou angajamentul său pentru inovație și calitate superioară în domeniul audio. Fie că sunteți meloman pasionat sau pur și simplu doriți o experiență sonoră de excepție, aceste căști promit să vă ofere un sunet de neuitat.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *