Motorola Își Reînnoiește Gama de Buget: Detalii și Randări Ale Noilor Modele Moto G24 Power și G34

Motorola se pregătește să lanseze două noi telefoane accesibile, Moto G24 Power și Moto G34, care promit să aducă un aer proaspăt în gama lor de buget. Recent, au apărut pe internet randări detaliate ale acestor modele, dezvăluind aspectul și opțiunile de culoare ale dispozitivelor.

Începând cu Moto G24 Power, acesta își păstrează stilul clasic al seriei Moto G, având o parte din spate lucioasă, cu margini curbate, logo central și un modul pentru camera foto ce include un obiectiv principal de 50MP. Pe partea frontală, telefonul dispune de un decupaj tip „punch-hole” pentru camera selfie, iar ecranul prezintă o barbă ușor mai groasă, caracteristică majorității dispozitivelor de buget. Pe marginea dreaptă a telefonului, utilizatorii vor găsi butoanele de volum și de pornire, în timp ce pe latura stângă se află tava pentru cartela SIM. Moto G24 Power va fi disponibil în variante de culoare argintiu și întunecat.

Moto G24 Power
Moto G24 Power

Trecând la Moto G34, randările dezvăluie un aspect familiar, dar cu o nuanță distinctă. Partea din spate a acestui model vine într-o variantă de albastru închis cu un finisaj ce imită pielea, precum și o opțiune în albastru deschis cu finisaj lucios. La fel ca și modelul G24 Power, G34 va avea un setup dual pentru camera foto, cu un obiectiv principal de 50MP. Telefonul include elementele esențiale – jack pentru căști, port USB-C și difuzor.

Moto G34
Moto G34

Motorola nu a dezvăluit încă data oficială de lansare sau specificațiile complete pentru aceste smartphone-uri. Totuși, având în vedere că aceste randări au fost scurse, ne putem aștepta ca telefoanele să apară în curând pe site-urile de certificare, urmate de o lansare oficială. Vom rămâne la curent și vă vom informa pe măsură ce aflăm mai multe.

Sursa: GizmoChina

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *