A sosit în sfârșit momentul să vedem dezvăluirea primului smartphone Snapdragon 8 Gen 1 SoC , Motorola Edge X30. Noua propunere de vârf a Motorola este disponibilă în două versiuni diferite.

Versiunea simplă a Motorola Edge X30 este echipată cu o cameră selfie perforată, în timp ce versiunea Special Edition este cea care are camera selfie sub ecran. Nu există alte diferențe în caracteristicile tehnice ale celor două versiuni. Deci, pe lângă procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 din interior, Motorola Edge X30 are fie 8, fie 12 GB RAM, opțiunile de stocare internă fiind de 128 și 256 GB.

Camera principală din spate este de 50 de megapixeli , în timp ce există și un alt senzor ISOCELL pentru camera cu unghi larg de 50 de megapixeli. Configurarea camerei este completată de un alt senzor de adâncime de 2 Megapixeli. Camera frontală are 60 Megapixeli , indiferent dacă este de tip perforat sau sub display. Ecranul are o diagonală de 6,7 inci, cu rezoluție Full HD+ și tehnologie OLED. Rata de reîmprospătare a imaginii este de 144 Hz.

O altă veste bună vine din tabăra Motorola pe tema prețului orientativ la care va fi lansat Edge X30, întrucât cea mai ușoară versiune echipată va fi vândută în SUA la prețul de 500 de dolari, în timp ce cea mai bine dotată nu va depăși. 650 euro in pret. Motorola Edge X30 va fi pus în vânzare pe 15 decembrie în China.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns