AplicatiiMicrosoft Office devine acum Microsoft 365, este sfârșitul unei ere

Microsoft Office devine acum Microsoft 365, este sfârșitul unei ere

Microsoft Office își schimbă numele! Este o mică revoluție în birouri, deoarece numele a devenit sinonim cu productivitate și muncă. Cu această nouă imagine, Microsoft confirmă că Cloud-ul și accesibilitatea au devenit prioritățile sale.

După ce și-a oficializat noile computere Surface, și-a anunțat compatibilitatea XBox Gaming Cloud, platforma sa de streaming de jocuri video, cu procesoarele ARM, și-a prezentat integrarea în Horizons World, lumea virtuală conform Meta, Microsoft anunță că faimoasa sa suită de software Office, isi va schimba numele. Acum va trebui să se numească Microsoft 365 .

Microsoft Office este un strămoș în peisajul IT de astăzi. Suita de software de productivitate a firmei Redmond a ajuns pentru prima dată pe PC-uri în noiembrie 1990 și, deși a trecut prin multe reproiectări, nu a dispărut niciodată. Dimpotrivă, a devenit un instrument omniprezent în viața noastră profesională. Dacă lucrați într-un birou, sunt șanse să utilizați Excel, Word sau PowerPoint.

Microsoft Office devine Microsoft 365

În treizeci și doi de ani de existență, Office a crescut odată cu adăugarea de noi programe: OneNote, SharePoint, Outlook, lista este lungă. A supraviețuit tuturor schimbărilor tehnologice din ultimele trei decenii: apariția Internetului, democratizarea smartphone-urilor și tabletelor, generalizarea Cloud-ului. Dovadă că suita de software este disponibilă pe toate mediile, Meta și Microsoft s-au unit pentru a oferi Office și Teams în realitate virtuală!

Pentru cei care au plăcerea de a lucra zilnic cu software-ul mărcii, experiența nu se va schimba. Microsoft declară pe site-ul său că, în lunile următoare, Office.com, aplicația mobilă Office și aplicațiile Office pentru Windows vor fi unite într-un program Microsoft 365, cu o nouă pictogramă, un nou aspect și chiar mai multe funcționalități. Schimbarea mărcii se va face treptat. Va începe cu aplicarea online în noiembrie și se va finaliza în ianuarie anul viitor, pe aplicațiile mobile. Microsoft va folosi Microsoft 365 ca un hub care reunește toate aplicațiile și din care va fi posibilă comunicarea cu colegii și organizarea muncii. Cei mai nostalgici utilizatori sau celor cărora nu le place să meargă online la muncă mai pot cumpăra Office 2021. Cu toate acestea, această suită de software nu va mai fi actualizată în viitor și, evident, nu oferă niciuna dintre caracteristicile de comunicare și partajare ale Microsoft 365.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi