AplicatiiMessenger este actualizat, mai multă securitate și personalizare

Messenger este actualizat, mai multă securitate și personalizare

Confruntat cu WhatsApp, Messenger s-ar putea să fi ocupat un loc din spate la Facebook. Acest lucru nu împiedică însă compania să-și urmărească evoluția. Prin vocea lui Mark Zuckerberg, Messenger lansează o actualizare majoră a aplicației sale, cu multe funcții noi pentru conversații criptate end-to-end.

Vestea cea mare a acestei actualizări este sosirea subiectelor pentru fiecare conversație. Puteți personaliza culorile și fundalul afișate în spatele mesajelor pentru a oferi fiecărui contact un spațiu special. Chiar și în conversațiile scrise, poți personaliza emoji-urile de reacție pentru a le aplica rapid, pentru a reacționa cu umor cu prietenii tăi.

În această actualizare sunt incluse și alte funcții noi, precum bulele pe Android care vă vor permite să răspundeți din altă aplicație, starea activității sau posibilitatea de a avea o imagine de ansamblu a link-urilor partajate. Aceste articole nu au funcționat cu mesaje criptate până astăzi.

Facebook promite că va continua actualizările pe tot parcursul anului 2023 pentru a adăuga din ce în ce mai multe funcții la conversațiile criptate de pe Messenger.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi