AplicatiiMessages by Google primește o mulțime de funcții noi

Messages by Google primește o mulțime de funcții noi

Google a descris unele dintre noile funcții care fac deja parte din aplicația Mesaje sau care vor fi active în curând. Ele se numără printre eforturile companiei de a extinde acoperirea tehnologiei RCS și chiar de a determina Apple să adauge suport pentru aceasta în dispozitivele sale.

La începutul acestui an, compania a adăugat capacitatea Messages de a afișa reacțiile utilizatorilor iMessage ca emoji, apoi a adăugat o opțiune pentru astfel de reacții și la SMS-urile iPhone. În următoarele săptămâni, aplicația va oferi posibilitatea de a răspunde la mesajele selectate atunci când protocolul RCS este activ, doar cu o glisare.

Compania extinde, de asemenea, accesul la funcția de transcriere a mesajelor vocale, care le va permite proprietarilor Pixel 6, Pixel 6A, Pixel 6 Pro, Samsung Galaxy S22 și Galaxy Fold4 să citească conținutul unui mesaj vocal. Această opțiune folosește inteligența artificială și până acum era disponibilă doar pe Pixel 7 și Pixel 7 Pro.

O altă funcție nouă vă permite să adăugați mementouri direct în Mesaje fără a fi nevoie să utilizați alte aplicații. Dacă ați adăugat deja ziua de naștere a unui contact sau o aniversare în agenda telefonică, veți primi un memento când deschideți aplicația.

Google a adăugat, de asemenea, posibilitatea de a reda videoclipuri YouTube prin Messages, astfel încât nu va trebui să deschideți o altă aplicație când primiți un link. Aplicația va semnaliza mesajele care conțin adrese, numere de telefon sau coduri pentru a ține evidența conversațiilor importante.

Compania testează, de asemenea, capacitatea de a conversa prin Mesaje cu companii în Search și Hărți, dar aceasta va fi disponibilă într-un număr limitat de țări. Google va oferi și posibilitatea de a schimba mesaje pe zborurile United, dar se pare că acest lucru nu va fi disponibil nici în Romania. Între timp, aplicațiile Mesaje, Telefon și Contacte vor primi, de asemenea, pictograme noi care se vor potrivi mai bine cu restul ofertelor Google.

Sursa: Google

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi