WhatsApp, care este prima aplicație care vine în minte când vine vorba de mesagerie astăzi și face ca SMS-urile să fie aproape istorice, oferă noi funcții în fiecare zi. În ciuda acestui fapt, a fost lansată o actualizare mare pentru WhatsApp, pentru ca era cu mult în urma concurenților săi în unele functii, în special în dimensiunea maximă a fisierelor ce puteau fi trimise prin wapp.

De fapt, anunțul acestei actualizări a fost făcut într-o postare de blog publicată pe site-ul oficial al WhatsApp în iulie. Dar, deoarece se răspândește treptat, este nevoie de timp pentru a ajunge la toată lumea.

Făcând clic pe pictograma din partea laterală a barei de căutare, a devenit posibilă sortarea mesajelor necitite. În plus, au fost aduse îmbunătățiri la caracteristica de ștergere a mesajelor foarte utilizată .

Durata funcției „Ștergeți pentru toată lumea”, care permite ștergerea mesajului atât de la expeditor, cât și de la destinatar, a depășit acum 2 zile pentru ca un mesaj sa poata fi sters. Cu alte cuvinte, puteți ca un mesaj pe care l-ați trimis să fie șters din ambele părți chiar și după 48 de ore.

În plus, atunci când ștergeți un mesaj folosind funcția „Ștergeți de la mine”, a devenit posibil să anulați mesajul în primele câteva secunde. Numărul maxim de participanți la grupurile WhatsApp a crescut la 512, în timp ce dimensiunea maximă a fișierului a crescut de la 100 MB la 2 GB.

Cu alte cuvinte, a devenit posibil să trimiteți fișiere de 2 GB cu WhatsApp. Avand in vedere ca sunt cei care folosesc Telegram doar din cauza acestei limite de dimensiune a fisierelor, WhatsApp a adus o mare imbunatatire in aplicatie, tinand cont de feedback-ul de la utilizatori.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns