GadgetLuminozitatea ecranului telefoanelor Samsung Galaxy S23 a fost dezvăluită

Luminozitatea ecranului telefoanelor Samsung Galaxy S23 a fost dezvăluită

Specificațiile seriei Galaxy S23 au fost divulgate săptămâna trecută. Au apărut noi informații care sugerează că Samsung va avea o mică diferență între Galaxy S23 simplu și Galaxy S23 Plus și S23 Ultra.

Spre deosebire de anul trecut, nu va exista nicio diferență tehnică între modelele flat și plus din seria Galaxy S23.

Modelul plat Galaxy S23 este de așteptat să aibă un afișaj OLED cu o luminozitate maximă de 1750 nits, în timp ce Galaxy S23 + și Galaxy S23 Ultra vor oferi aceeași luminozitate a ecranului. Privind la seria S22, putem spune că luminozitatea ecranului a fost mărită doar la modelul plat, iar la modelele Plus și Ultra nu s-a făcut nicio îmbunătățire.

Odată cu această schimbare, diferențele dintre Galaxy S23 și Galaxy S23 Plus; sunt si la dimensiunea ecranului, capacitatea bateriei, vitezele de încărcare și UWB. Ambele telefoane au același design, rezoluție și luminozitate a ecranului, procesor, cantitate de memorie, viteze de încărcare wireless și camere. Apropo de camere, niciunul dintre aceste telefoane nu a avut camera principală reînnoită; Singura actualizare va veni printr-un chipset îmbunătățit și o procesare mai bună a imaginii. Ambele telefoane sunt 4K 60fpsHDRAre o nouă cameră frontală de 12 MP care poate filma videoclipuri.

Familia Galaxy S23 va veni cu procesorul Snapdragon 8 Gen 2 pentru Galaxy, care este o versiune mai buna de Snapdragon 8 Gen 2. Include CPU și GPU overclockate pentru o performanță mai bună. De asemenea, se spune că Samsung folosește un sistem de management termic mai bun.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi