Lista telefoane Samsung ce primesc Android 14

Samsung a început distribuirea mult așteptatei actualizări la Android 14, împreună cu interfața sa One UI 6, pentru o serie impresionantă de telefoane și tablete. Această nouă versiune a sistemului de operare aduce o serie de îmbunătățiri și funcții noi, menite să îmbunătățească experiența utilizatorilor.

Ce telefoane Samsung primesc Android 14?

Seria Galaxy S

 • Galaxy S23, S23+, S23 Ultra: Aceste modele de top beneficiază de actualizare la nivel global, oferind utilizatorilor acces la cele mai noi funcții și îmbunătățiri.
 • Galaxy S23 FE: Disponibilă pentru modelele Exynos, actualizarea extinde capabilitățile acestei ediții mai accesibile.
 • Galaxy S22, S22+, S22 Ultra: Disponibile global, aceste modele continuă să fie susținute cu cele mai recente actualizări.
 • Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, S21 FE: Oferind actualizări pe scară largă, aceste dispozitive își mențin relevanța și performanța.

Dispozitive pliabile Galaxy

 • Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5: Aceste modele inovative primesc actualizarea pe scară largă, subliniind angajamentul Samsung pentru segmentul de dispozitive pliabile.
 • Galaxy Z Fold 4, Z Flip 4: Disponibile la operatorii din Europa și în alte regiuni, aceste modele continuă să fie în centrul atenției.
 • Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3: De asemenea, aceste modele beneficiază de actualizări la operatorii din Europa și în alte regiuni.

Seria Galaxy A și Galaxy M

 • Modele precum Galaxy A54, A53, A34, A24, A14 LTE, A14 5G, A73, A33, A23, A52s, A52, A72 primesc actualizări în diverse regiuni, inclusiv Europa, SUA, Orientul Mijlociu, Africa de Nord și India.
 • Galaxy M53 disponibil în Europa.

Tabletele Galaxy

 • Galaxy Tab S9, S9+, S9 Ultra: Aceste tablete de ultimă generație sunt disponibile în Europa, SUA și Canada.
 • Galaxy Tab S9 FE, S9+ FE: Focalizate pe piața europeană, aceste modele primesc, de asemenea, Android 14.
 • Galaxy Tab S8, S8+, S8 Ultra: Disponibile în Europa, SUA și Coreea, aceste tablete rămân în fruntea ofertei Samsung.
 • Galaxy Tab 4 Active Pro, Galaxy Tab S6 Lite: Aceste modele completează gama de tablete actualizate.

Ce aduce nou Android 14 și One UI 6?

Android 14 vine cu îmbunătățiri semnificative, inclusiv suport pentru UltraHDR, îmbunătățiri ale meniului de partajare, modificări la ecranul de blocare și suport oficial pentru notificări flash. Samsung a implementat multe dintre aceste funcții noi pe dispozitivele sale, oferind o experiență îmbunătățită și mai personalizabilă.

One UI 6, cea mai recentă interfață dezvoltată de Samsung pe baza Android 14, aduce schimbări importante în design, cum ar fi noul „Panou rapid” pentru Setări rapide, opțiuni extinse de personalizare a ecranului de blocare, noi widget-uri pentru cameră și meteo, emoji-uri noi și o nouă fontă de sistem implicită.

Samsung își menține astfel angajamentul de a oferi actualizări regulate și de lungă durată pentru o gamă largă de dispozitive, consolidându-și poziția de lider pe piața de smartphone-uri și tablete. Utilizatorii Samsung se pot bucura acum de cele mai recente inovații software, asigurându-se că dispozitivele lor rămân la curent cu cele mai noi tendințe și tehnologii.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *