GadgetLansarea lui Xiaomi 13 este amânată

Lansarea lui Xiaomi 13 este amânată

Xiaomi 13 a fost confirmat să se lanseze în China pe 1 decembrie, dar compania a anunțat că evenimentul va fi amânat și va avea loc la o dată ulterioară neconfirmată.

Deși Xiaomi nu a împărtășit motivul din spatele întârzierii, rapoartele sugerează că aceasta se datorează morții fostului președinte al Republicii Populare Chineze, Jiang Zemin. Mai exact, compania a spus: „Regretăm să vă informăm că lansarea noii serii Mi 13 va fi amânată. Vă vom anunța odată ce noua dată de lansare va fi confirmată. Încă nu avem claritate cu privire la momentul în care evenimentul va fi reprogramat, dar poate dura ceva timp pentru ca compania să reevalueze când este cel mai bine să-și anunțe următorul telefon.”

Seria Xiaomi 13 este de așteptat să fie unul dintre primele telefoane care să prezinte noul procesor emblematic Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, dar această lansare este special pentru piața din China, dar probabil va fi lansat în India și Europa mai târziu.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi