GadgetiPhone SE: Următorul model ar putea avea ecran LCD de 6,1 inch...

iPhone SE: Următorul model ar putea avea ecran LCD de 6,1 inch și crestătură, spun zvonurile

Odată cu lansarea Dynamic Island pe modelele mai scumpe, crestătura ar trebui să ajungă în sfârșit si la iPhone SE . Cel puțin asta subliniază binecunoscutul analist Ross Young de la Display Supply Chain Consultants.

Potrivit lui Young, Apple dezvoltă următoarea generație de iPhone SE, iar dispozitivul va renunța în cele din urmă la designul învechit pentru ceva mai asemănător iPhone XR .

Astfel, vom avea un panou LCD IPS de 6,1 inchi cu crestătură tradițională, dar fără nicio confirmare pentru prezența caracteristicii Face ID.

Pentru Young, în ciuda faptului că are o crestătură expresivă în partea de sus a afișajului său, următorul iPhone SE poate oferi Touch ID integrat în butonul de pornire. Ideea este atunci să folosiți crestătura pentru a găzdui doar camera frontală și alți senzori obișnuiți pentru smartphone.

Astfel, totul indică faptul că Apple poate ajunge să reducă puțin dimensiunea crestăturii pentru a nu ajunge cu multe zone inutile.

Face ID este o caracteristică care are o serie de componente care pot face prețul final al smartphone-ului mai scump. Deci, utilizarea unei soluții bazate pe cititor de amprente este încă mai ieftină pentru Apple.

După cum era de așteptat, Apple rămâne tăcut în această privință. În acest fel, subliniem că totul rămâne doar un alt zvon de piață.

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi