|

iPhone 17 Slim: Un nou model Apple cu un ecran mai mic?

iPhone 17 Slim
iPhone 17 Slim

În ultimii ani, Apple a fost cunoscut pentru inovațiile sale în domeniul tehnologiei și pentru schimbările pe care le aduce în industria electronică. Recent, s-a susținut că Apple ar schimba numele modelului iPhone 17 Plus în Slim și că acesta ar avea un corp mai subțire. Acum, se pretinde că modelul Slim va veni cu un ecran mai mic decât iPhone 15 Plus.

Un ecran mai mic pentru iPhone 17 Slim

Potrivit unui raport care a apărut ieri, Ross Young de la Display Supply Chain Consultants, o sursă de încredere, a susținut că iPhone 17 Slim va avea un ecran mai mic decât modelele iPhone 15 Plus și 16 Plus. Potrivit lui Young, ecranul iPhone 17 Slim va avea o dimensiune de 6,55 inci. iPhone 15 Plus are un ecran de 6,7 inchi, iar 16 Plus este de așteptat să vină cu ecran de aceeași dimensiune.

Prin introducerea iPhone 17 Slim cu un ecran mai mic, Apple pare să înceapă o strategie de marketing care vizează să direcționeze utilizatorii care doresc un ecran mare către modelul Pro Max. Această abordare ar putea fi o măsură pentru a menține o diferență între modelele iPhone și pentru a oferi utilizatorilor mai multă flexibilitate în alegerea modelului care se potrivește cel mai bine nevoilor lor.

Un model subțire și ușor

iPhone 17 Slim, care va fi un model subțire, după cum sugerează și numele, ar putea fi diferit de predecesorul său ca dimensiune. Această schimbare ar putea fi o măsură pentru a menține o diferență între modelele iPhone și pentru a oferi utilizatorilor mai multă flexibilitate în alegerea modelului care se potrivește cel mai bine nevoilor lor.

În concluzie, iPhone 17 Slim pare să fie un model Apple care vine cu un ecran mai mic decât iPhone 15 Plus și care are un corp mai subțire. Această schimbare ar putea fi o măsură pentru a menține o diferență între modelele iPhone și pentru a oferi utilizatorilor mai multă flexibilitate în alegerea modelului care se potrivește cel mai bine nevoilor lor. Deși introducerea seriei iPhone 17 este încă la 1,5 ani distanță, este util să abordăm aceste afirmații cu scepticism și să așteptăm confirmarea oficială de la Apple.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *