|

iPhone 16 Pro Va Avea Viteză de Încărcare Mult Mai Mare

Incarcare iPhone 16
Incarcare iPhone 16

Apple pregătește lansarea noii serii iPhone 16, iar modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max vor aduce îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește viteza de încărcare. Conform surselor, aceste dispozitive vor suporta încărcare rapidă de 40W prin cablu și 20W prin tehnologia MagSafe, oferind utilizatorilor o experiență de încărcare mult mai eficientă comparativ cu generațiile anterioare.

În prezent, modelele iPhone 15 și iPhone 15 Pro pot fi încărcate la o putere maximă de 27W, în timp ce încărcătoarele MagSafe ale Apple și ale distribuitorilor autorizați pot încărca wireless aceste telefoane la 15W. Seria iPhone 15, la fel ca modelele iPhone 13 și iPhone 14, se poate încărca până la 50% în aproximativ 30 de minute folosind un adaptor de alimentare de 20W sau mai mare.

Însă, odată cu introducerea noilor modele iPhone 16 Pro, utilizatorii vor beneficia de o capacitate de încărcare superioară. Cu o viteză de încărcare de 40W prin cablu și 20W prin MagSafe, noile telefoane vor putea fi încărcate mai rapid, reducând astfel timpul petrecut lângă priză. Pe lângă aceste îmbunătățiri, toate modelele din seria iPhone 16, cu excepția modelului iPhone 16 Plus, vor avea baterii mai mari comparativ cu generațiile anterioare.

Se vehiculează, de asemenea, că Apple va utiliza o nouă tehnologie de baterii pentru iPhone 16. Tehnologia „stacked battery” va oferi o capacitate mai mare și o durată de viață a bateriei extinsă, ceea ce reprezintă o veste excelentă pentru utilizatorii care doresc să-și utilizeze dispozitivele pe durate mai lungi fără a le încărca frecvent.

În plus față de lansarea seriei iPhone 16, Apple ar putea introduce și alte produse noi în toamnă, printre care se numără Apple Watch Series 10, Apple Watch SE 3 și Apple Watch Ultra 3, precum și noile AirPods 4 și AirPods Max 2.

Aceasta nouă generație de produse Apple promite să aducă îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește performanța și eficiența, continuând să răspundă cerințelor tot mai mari ale utilizatorilor. Cu noile viteze de încărcare rapidă și bateriile mai mari, iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max vor fi cu siguranță printre cele mai dorite gadgeturi ale anului.

[SURSA]

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *