iPhone 16 Pro Max va fi gigantic! Vezi machetele noilor iPhone-uri

In ultimele luni, am fost martorii unor numeroase scurgeri de informatii care au dezvaluit detalii cheie despre seria iPhone 16. Astazi, o noua portie de informatii confidentiale aduce in prim-plan aspectul fizic al tuturor modelelor din aceasta linie, prin intermediul unor machete.

Imaginile provin de la binecunoscutul informator Apple, Sonny Dickson, care a reusit sa prezinte in trecut machete pentru intreaga serie iPhone 16. Prin urmare, exista o probabilitate ridicata ca aceste imagini sa reflecte realitatea viitoarei game de modele iPhone.

Cea mai notabila schimbare este dispunerea camerelor foto pentru iPhone 16 si iPhone 16 Plus. Aceste modele vor renunta la aranjamentul diagonal al camerelor predecesorilor lor in favoarea unei configuratii verticale. In schimb, modelele Pro nu vor suferi modificari semnificative in ceea ce priveste designul.

iPhone 16
iPhone 16

Inregistrarea de videoclipuri spatiale, motivul trecerii la camerele verticale

Trecerea la o configuratie verticala a camerelor pe modelele standard iPhone este menita sa permita inregistrarea de videoclipuri spatiale, care pot fi redate in 3D pe viitorul dispozitiv Apple Vision Pro.

O alta schimbare remarcabila se regaseste in dimensiunile ecranelor modelelor Pro. iPhone 16 Pro Max va fi echipat cu un ecran de 6,9 inchi, comparativ cu 6,7 inchi pentru iPhone 15 Pro Max, devenind astfel cel mai mare model Pro Max lansat vreodata.

De asemenea, iPhone 16 Pro va avea un ecran usor mai mare, de 6,3 inchi, fata de 6,1 inchi pe iPhone 15 Pro. In schimb, iPhone 16 si iPhone 16 Plus isi vor pastra dimensiunile ecranelor la 6,1 inchi, respectiv 6,7 inchi.

Asteptari pentru noi scurgeri de informatii in asteptarea lansarii din septembrie

In afara acestor modificari, machetele nu ofera prea multe indicii cu privire la noile caracteristici de design. Chiar daca zvonurile sugereaza existenta unui buton dedicat pentru controlul camerei, acesta nu este vizibil pe replicile analizate.

Ca de obicei, ne asteptam ca noile modele iPhone sa fie lansate in luna septembrie. Desi mai este un interval indelungat pana atunci, este probabil ca in aceasta perioada sa avem parte de noi scurgeri de informatii care sa completeze tabloul despre noile caracteristici ale seriei iPhone 16.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *