GadgetiPhone 15 Pro va avea margini rotunjite și rame mai subțiri

iPhone 15 Pro va avea margini rotunjite și rame mai subțiri

Lansarea seriei iPhone 15 este programată pentru această toamnă și zvonurile despre designul său au început deja să circule. Potrivit ShrimpleApplePro, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max (sau iPhone 15 Ultra) vor avea rame mai subțiri și margini bine curbate.

iPhone 15 Pro poate avea diferențe de design în margini și cadru. Cel puțin asta susține leakerul ShrimpApplePro, care a confirmat aceste și alte detalii despre modelul Apple. Noul telefon de la compania din Cupertino ar putea avea un aspect vizual care amintește de vechiul model 5C.

Asta pentru că persoana din interior a spus că modelul va avea o suprafață mai plană, dar că treptat devine mai rotunjită pe măsură ce ajungi la partea de jos a dispozitivului. Acest lucru amintește și de ceea ce a făcut compania cu MacBook Pro. În cazul smartphone-ului, ramele sunt caracterizate de linii mai moi.

Scurgerile de pe noua linie de dispozitive Apple nu se opresc și una dintre noutățile care ar putea apărea este înlocuirea butoanelor fizice cu unele solid-state, ale căror detalii au fost dezvăluite printr-un brevet al mărcii. În practică, va fi ceva asemănător telefoanelor care aveau butonul Acasă fără mișcare mecanică pentru feedback.

Un alt detaliu este că versiunea Pro ar putea fi lansată cu o structură de titan. În cele din urmă, scurgerea a spus că marginile vor fi mai subțiri și că funcția Dynamic Island va fi disponibilă pe toată linia de dispozitive în loc de versiunile Pro și Pro Max, așa cum este cazul iPhone 14.

De asemenea, merită remarcat faptul că modelele ar putea avea în sfârșit porturi USB-C în loc de Lightning, precum și modificări vizuale mai radicale. Dar acestea sunt încă doar zvonuri și încă mai pot apărea multe până la momentul lansării noilor smartphone-uri Apple.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi