iPhone 14, Pro și Pro Max sunt disponibile începând de astăzi în România – Am ajuns oficial în prima zi a noului iPhone 14: începând de astăzi, este posibil să cumpărați 3 din cele 4 noi smartphone-uri din gama iPhone 14. Modelele disponibile imediat sunt iPhone 14, 14 Pro și 14 Pro Max, în timp ce singurul model care va sosi în octombrie este iPhone 14 Plus .

Astăzi vor începe primele livrări pentru toți cei care au făcut precomenzi în primele minute de disponibilitate a noilor iPhone-uri pe eMAG, in Romania, în timp ce toate celelalte vor fi livrate în următoarele zile sau chiar săptămâni, în funcție de timpul în care comanda a fost plasată, în timp ce pentru cei care nu au precomandat un exemplar, de la Apple sau de la alți retaileri, va fi greu să-și cumpere unul astazi.

iPhone 14 Pro MaxEMAGEvoMag (Precomanda)QuickMobile (Precomanda)
128 GB7069 lei8249 lei7199 lei
256 GB7699 lei8979 lei7799 lei
512 GB8979 lei10429 lei9099 lei
1 TB10259 lei11899 lei9999 lei
Preturi iPhone 14, Pro, Pro Max si Plus in Romania

Apple are întârzieri în SUA cu privire la livrarea dispozitivelor

Totuși, se pare că lipsa de disponibilitate a unor modele va afecta și termenele de livrare ale modelelor deja comandate la timp, conform celor care reiese din diverse mărturii apărute pe diferitele rețele de socializare. Potrivit rapoartelor de la iMore, de exemplu, se pare că unii utilizatori din Statele Unite primesc informatii despre amânarea expedierii lor.

În unele cazuri, de fapt, aceasta a fost programată pentru astăzi, dar în ultimul moment a fost amânată cu câteva zile sau – în cel mai rău caz – săptămâni, cu termenele de livrare amânate până la sfârșitul lunii septembrie. Se pare că problema ii vizează exclusiv cei care au rezervat noile iPhone 14 Pro și Pro Max, fiind cele mai solicitate modele.

De fapt, amintim că prima analiză a precomenzilor a înregistrat o respingere severă a lui iPhone 14 și 14 Plus de către publicul larg, fapt ce reiese si din disponibilitatea acestora pe eMAG, in momentul de fata iPhone 14 Pro Max, apare tot ca si precomanda din cauza mai multor comenzi date si a stocului redus, in timp ce modelul clasic poate fi achizitionat direct.

iPhone 14, Pro și Pro Max sunt disponibile începând de astăzi în România
iphone 14 Pro si Pro Max pe eMAG

Va fi interesant de înțeles cum va evolua situația și dacă clienții vor putea transmite un semnal puternic lui Apple cu privire la alegerile discutabile aplicate noii baze de gamă. Dar acesta este un subiect pentru un alt moment: între timp, o zi bună pentru oricine își va primi astăzi noul iPhone.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns