ŞtiriiPad Pro cu procesor M2 ar putea fi lansat în curând

iPad Pro cu procesor M2 ar putea fi lansat în curând

Apple a lansat luna trecuta seria iPhone 14 si noua serie Apple Watch. Noua scurgere spune că compania va anunța modelul M2 iPad Pro în zilele următoare. Deci, cum va fi iPad Pro cu procesorul M2?

Gurman: iPad Pro cu procesor M2 ar putea fi lansat în curând

Mark Gurman de la Bloomberg a confirmat că Apple va anunța noi modele de iPad foarte curând. La fel ca și MacBook Air introdus în iunie cu un cip M2. Vom întâlni noua generație cu iPad Pro echipat cu M. Noile modele de iPad Pro, cu nume de cod J617 și J620, vor avea două dimensiuni de ecran, 11 inchi și 12,9 inchi .

După cum știți, procesorul M2 este cu 20% mai rapid, comparativ cu M1. Aceasta înseamnă că nu vor exista câștiguri de performanță perceptibile față de modelul actual de iPad Pro. Se pare că nu vor exista alte modificări majore de hardware.

Alături de noul iPad Pro de 11 inchi și 12,9 inchi cu cip M2, este de așteptat să fie introdus și modelul de iPad entry-level. iPad-ul de a 10-a generație, care a apărut în iunie cu 5G. Se estimează că va avea un design nou pe lângă suportul său și va folosi portul USB-C în loc de Lightning . Noul iPad entry-level va fi alimentat de cipul Apple A14 Bionic găsit pe iPhone 12 și iPad Air 4. Aparent, procesoarele din seria M vor fi păstrate exclusiv pentru iPad Pro.

Se spune că Apple va anunța noul model de iPad Pro și iPad a 10-a generație printr-un comunicat de presă, nu la un eveniment. Pe de altă parte, noile modele de MacBook Pro de 14 și 16 inci sunt de așteptat să fie lansate la sfârșitul anului 2022. Noile MacBook-uri vor fi alimentate de cip-urile M2 Pro și M2 Max, care sunt versiuni mai puternice ale cipului M2. Poate că M2 Mac Mini poate fi introdus și el.

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi