|

iOS 18 Public Beta va fi lansat în curând: Ce trebuie să știți

iOS 18 Public Beta
iOS 18 Public Beta

Apple a anunțat recent că va lansa iOS 18 public beta în luna iulie, fără a specifica o dată exactă. După cum era de așteptat, această versiune va fi disponibilă tuturor utilizatorilor care doresc să experimenteze noile funcționalități înainte de lansarea oficială. Totuși, pentru cei care nu doresc să își asume riscurile asociate cu instalarea unei versiuni beta dezvoltator, public beta va oferi o variantă mai stabilă.

Lansarea iOS 18 și beta-urile anterioare

Apple urmează aceeași tradiție de lansare ca în anii precedenți, dezvăluind noua versiune iOS la WWDC, urmată de lansarea beta pentru dezvoltatori și, ulterior, versiunea public beta. În acest an, iOS 18 beta 2 este programată să fie lansată pe 24 iunie, iar public beta este așteptată în săptămâna din jurul datei de 15 iulie.

În trecut, datele de lansare pentru versiunile public beta au fost următoarele:

  • iOS 17: 12 iulie 2023
  • iOS 16: 11 iulie 2022
  • iOS 15: 30 iunie 2021
  • iOS 14: 9 iulie 2020
  • iOS 13: 24 iunie 2019

Funcționalitățile așteptate în iOS 18 public beta

Deși detaliile complete despre funcționalitățile specifice nu sunt încă disponibile, iOS 18 public beta va include, cel mai probabil, toate caracteristicile deja prezente în beta-ul pentru dezvoltatori. Una dintre cele mai așteptate funcționalități este îmbunătățirea inteligenței artificiale, cunoscută sub numele de Apple Intelligence, care va fi disponibilă doar pentru modelele iPhone 15 Pro și va fi lansată oficial în toamnă.

De ce să așteptați iOS 18 public beta?

Instalarea versiunilor beta poate veni cu riscuri, cum ar fi bug-uri sau probleme de performanță. Totuși, public beta oferă o versiune mai stabilă comparativ cu beta-ul pentru dezvoltatori, făcându-l o opțiune mai sigură pentru utilizatorii care doresc să testeze noile funcționalități fără a compromite semnificativ stabilitatea dispozitivului lor.

Pentru cei entuziasmați de noile funcționalități și îmbunătățiri, iOS 18 public beta oferă o oportunitate excelentă de a experimenta tot ce e nou înainte de lansarea oficială. Așteptați cu nerăbdare să descoperiți ce noutăți aduce Apple în acest an? Fiți pe fază pentru lansarea public beta din luna iulie!

Acesta este momentul ideal să vă pregătiți dispozitivele pentru iOS 18 și să explorați noile oportunități oferite de Apple.

[SURSA]

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *