iOS 17.4 Adaugă Verificarea Stării Bateriei iPhone: Ce Trebuie Să Știi

Apple a introdus recent o actualizare semnificativă pentru utilizatorii de iPhone prin lansarea iOS 17.4, care aduce îmbunătățiri importante în ceea ce privește monitorizarea sănătății bateriei dispozitivelor. Această nouă versiune a sistemului de operare vine ca o veste bună pentru posesorii de iPhone, oferindu-le posibilitatea de a verifica mai ușor starea bateriei lor.

O Privire Asupra Noutăților

iOS 17.4 face o schimbare notabilă în modul în care utilizatorii pot verifica sănătatea bateriei iPhone-ului lor. În secțiunea Baterie din aplicația Setări, acum apare o nouă opțiune denumită „Starea Bateriei”, care indică dacă bateria dispozitivului este într-o condiție „Normală” sau dacă necesită atenție. Această actualizare este menită să ofere utilizatorilor o înțelegere mai clară și mai directă a stării bateriei lor, fără a fi nevoie să acceseze informații detaliate sau să interpreteze procente.

Până acum, Apple oferea informații despre procentajul sănătății bateriei, dar alertele erau limitate și apăreau doar când bateria ajungea la un nivel care necesita intervenție de service. Cu iOS 17.4, Apple adaugă o nouă dimensiune la monitorizarea bateriei, oferind detalii despre ciclurile de încărcare, data fabricației bateriei și prima utilizare, informații care anterior erau disponibile doar în secțiunea General – Despre din Setări.

Exclusivitate pentru iPhone 15

Interesant este că aceste îmbunătățiri sunt disponibile exclusiv pentru modelele iPhone 15 și iPhone 15 Pro. Utilizatorii acestor modele vor putea accesa informații detaliate despre bateria lor, inclusiv numărul de cicluri de încărcare și data fabricației bateriei. Aceste date sunt esențiale pentru a înțelege durabilitatea și longevitatea bateriei dispozitivului.

Sursa: macrumors.com

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *