O nouă actualizare de software a fost lansată de Apple , care este destinată modelelor mai vechi pe care compania nu le mai suportă cu cele mai recente versiuni iOS.

Acesta este iOS 12.5.6 , care se lansează deja pe acele iPhone și iPad-uri care rămân pe iOS 12. Printre acestea, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air original, iPad mini 2, iPad mini 3 și iPod atinge a șasea generație.

Numărul de compilare al noii actualizări este 16H71 și abordează o problemă de securitate în WebKit care duce la execuția de cod arbitrară, iar Apple spune că este „conștientă de un raport conform căruia această problemă ar fi permis o exploatare activă”.

iOS 12.5.6

Este o actualizare care se recomandă să fie descărcată și instalată cât mai curând posibil dacă se întâmplă să aveți încă unul dintre dispozitivele mai vechi menționate mai sus. Are o dimensiune de 275 MB și ar fi trebuit să fi primit deja notificarea pentru a o primi. Dacă nu, puteți oricând să accesați Setări > General > Actualizare software și să o obțineți.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns