Inteligența Artificială pe Galaxy S24: Samsung Colaborează cu Baidu în China

Odată lider incontestabil pe piața de smartphone-uri din China, Samsung a cunoscut o scădere semnificativă, ajungând la doar 2% cota de piață în 2023. TM Roh, conducătorul diviziei mobile a Samsung, a dezvăluit recent strategia companiei de a recâștiga terenul pierdut. Aceasta include adaptarea produselor și software-ului pentru a corespunde cerințelor specifice ale consumatorilor chinezi, cu un accent deosebit pe inovațiile în domeniul inteligenței artificiale.

Baidu Înlocuiește Google pentru AI pe Galaxy S24

Într-o mișcare surprinzătoare, Samsung a ales să colaboreze cu gigantul tehnologic chinez Baidu pentru a alimenta funcțiile de AI ale noilor sale telefoane Galaxy S24 în China. În timp ce în restul lumii, aceste funcții sunt susținute de Gemini Pro de la Google, în China, modelul „Ernie” de la Baidu preia rolul principal. Această schimbare strategică evidențiază dorința Samsung de a oferi o experiență utilizatorului mai apropiată de preferințele locale, în ciuda faptului că telefoanele Android din China sunt livrate de obicei fără serviciile Google.

Seria Samsung Galaxy S24
Seria Samsung Galaxy S24

Funcționalități AI Avansate cu Tehnologia Baidu

Samsung a integrat în seria Galaxy S24 capacitatea AI Ernie de la Baidu pentru a oferi funcții avansate de traducere, rezumat și generare de conținut. Conform declarațiilor Samsung, asistentul Samsung Note îmbunătățit cu Ernie poate acum traduce și rezuma conținutul extins într-un mod clar și eficient. Această inovație marchează un pas important în adaptarea produselor Samsung la specificul pieței chineze, oferind utilizatorilor funcții AI personalizate și de înaltă calitate.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *