ŞtiriInstagram îți permite acum să-ți recuperezi mai ușor contul dacă a fost...

Instagram îți permite acum să-ți recuperezi mai ușor contul dacă a fost hackuit

Obținerea accesului la contul tău de Instagram poate fi o pacoste, mai ales dacă cineva l-a hackuit. Pentru a face lucrurile mai ușoare, Instagram a creat o pagină unde puteți raporta și rezolva problemele legate de accesul la contul dvs. Dacă nu vă puteți conecta la contul dvs. de Instagram, puteți vizita „instagram.com/hacked” pe telefon sau pe computer. Acolo, puteți alege dacă ați fost hackuit, dacă v-ați uitat parola, dacă ați pierdut accesul la autentificarea cu doi factori sau dacă contul dvs. a fost dezactivat.

Cum să vă recuperați contul contul de Instagram

Dacă aveți probleme în accesarea contului dvs. de Instagram, puteți vizita site-ul de recuperare la „Instagram.com/hacked”. În funcție de situația dumneavoastră, site-ul vă va oferi o serie de pași pentru a vă ajuta să vă recâștigați accesul. Dacă aveți mai multe conturi, puteți selecta contul specific care are nevoie de ajutor. Instagram a lansat, de asemenea, o funcție care vă permite să le cereți prietenilor să vă confirme identitatea în cazul în care pierdeți accesul la contul dumneavoastră. Dacă nu vă puteți conecta, puteți alege doi dintre prietenii dvs. de pe Instagram pentru a verifica dacă contul vă aparține. Odată ce aceștia îți confirmă identitatea, vei putea să îți accesezi din nou contul.

Instagram ia măsuri pentru a preveni hackingul și pentru a verifica autenticitatea contului

Instagram lucrează la noi modalități de a preveni hackingul înainte ca aceasta să se întâmple. De exemplu, platforma testează o funcție care vă va alerta dacă un cont care pretinde a fi altcineva încearcă să vă urmărească. În lunile următoare, Instagram va lansa, de asemenea, o funcție care vă va avertiza dacă un cont care se dă drept o afacere vă trimite un mesaj direct (DM). Pentru a ajuta utilizatorii să identifice conturile demne de încredere, Instagram afișează acum insigna albastră de verificare în mai multe locuri de pe platformă. Puteți vedea insignele verificate în Stories și DM-uri, iar în curând vor fi disponibile și în Feed.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi