Mai târziu în cursul anului, Hisense și Leica au anunțat că au făcut echipă pentru a crea un televizor cu laser. Acum, proiectorul TV laser Cine 1 4K a fost prezentat la IFA 2022 de la Berlin.

Cine 1 va fi disponibil în două variante care au același design și, în general, aceleași caracteristici. Cel mai ieftin dintre cele două (80 inchi) creează o imagine mai mică, în timp ce cel mai scump (100 inchi) devine mai luminos și, prin urmare, consumă mai multă energie. Cu toate acestea, ambele sunt proiectoare 4K DLP, așa că necesită rezoluție extinsă a pixelilor (XPR) pentru a ajunge la 4K.

Ecranul Leica include sistemul de operare VIDAA pe ambele unități, precum și ieșiri video, difuzoare încorporate care acceptă Dolby Atmos și un tuner TV. Ambele modele măsoară 60 x 37,8 x 14,9 cm și cântăresc în jur de 13 kg. Totuși, Leica echipează seria cu lasere triple care gestionează lumina roșie, verde și albastră (RGB).

Planul este ca seria Cine 1 să fie pusă în vânzare din al doilea trimestru al anului 2023. Potrivit Leica, Cine 1 de 80 de inci se va vinde cu aproximativ 6.900 de euro, mult mai puțin decât cei 8.000 de euro pentru care se va vinde cea de 100 de inci.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns