Huawei Pura 80: Noi detalii despre camera foto revoluționară a viitorului flagship

Gigantul tehnologic Huawei se pregătește să lanseze o nouă serie de smartphone-uri care promite să ridice ștacheta în ceea ce privește performanța camerei foto. Primele informații despre ambițioasa serie Huawei Pura 80 au început să apară, stârnind interesul pasionaților de fotografie mobilă.

Potrivit unor scurgeri de informații provenite din China, seria Huawei Pura 80 va beneficia de un senzor de imagine revoluționar, care va oferi imagini de o calitate excepțională. Același senzor se așteaptă să fie prezent și pe modelele din seria Mate 70, care urmează să fie lansată în lunile următoare.

Senzorul de imagine din seria Mate 70, cunoscut sub numele de cod „camera super dinamică Eagle Eye”, este un OV50K de 1/1,3 inch, similar cu cel găsit pe Honor Magic 6 Ultimate. Acest senzor se remarcă prin caracteristicile sale dinamice de nivel înalt și va beneficia de tehnologia de focalizare automată LOFIC, pentru o focalizare mai rapidă și precisă.

Huawei Pura 80
Huawei Pura 80

Huawei Pura 80: Patru versiuni și specificații de top

Seria Huawei Pura 80 va fi disponibilă în patru versiuni: Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Aceste modele vor fi echipate cu chipset-ul Kirin 9010, care reprezintă o îmbunătățire semnificativă față de Kirin 9000s, prezent pe seria Mate 60.

Modelul Pura 70 Ultra va fi vârful de gamă al seriei, fiind dotat cu un senzor de cameră principală de 1 inch și 50 de megapixeli, cu tehnologie de imagine XMAGE. Acesta va fi însoțit de un obiectiv cu unghi larg de 40 de megapixeli și o cameră macro teleobiectivă de 50 de megapixeli. Modelul Pro+ va beneficia de aceeași cameră principală impresionantă.

Cu aceste specificații de top și inovații în domeniul camerei foto, seria Huawei Pura 80 se anunță a fi un adevărat punct de reper în industria smartphone-urilor. Rămâne de văzut cum se vor poziționa aceste modele față de concurența acerbă din piață și cum vor fi primite de către consumatori.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *