Huawei Pura 70 Ultra: Huawei Împinge Limitele Fotografiei Mobile cu Camera Retractabilă de 1 Inch

Huawei a lansat recent seria de vârf de gamă Pura 70, iar modelul Pura 70 Ultra se remarcă prin caracteristici impresionante, în special în ceea ce privește sistemul camerei. Aceasta aduce o inovație revoluționară în fotografia mobilă: o cameră principală retractabilă de 1 inch, cu o deschidere variabilă a diafragmei.

Mecanismul Retractabil Revolutionar

Cunoscut pentru inovațiile sale în domeniul camerelor foto, Huawei a reușit să integreze un mecanism retractabil ingenios în camera principală de 50 MP a modelului Pura 70 Ultra. Când camera nu este în uz, lentila se retrage în interiorul dispozitivului, oferind un design elegant și compact. Atunci când utilizatorul declanșează modul de fotografiere, lentila este propulsată în exterior, gata pentru a captura imagini de calitate superioară.

Huawei Pura 70 Ultra

Inima acestui mecanism retractabil este o structură telescopică motorizată complexă, care a fost testată de Huawei pentru nu mai puțin de 300.000 de cicluri de expansiune și contracție, asigurând fiabilitatea și durabilitatea pe termen lung.

Huawei Pura 70 Ultra
Huawei Pura 70 Ultra

Lentila Variabilă și Motorul XD Motion

Camera principală beneficiază, de asemenea, de o lentilă cu deschidere variabilă, care poate comuta între f/1.6 și f/4.0, oferind o flexibilitate excelentă în diferite condiții de iluminare. Această caracteristică, combinată cu o lungime focală echivalentă de 22,5 mm, permite capturarea unor imagini detaliate și bogate în culori.

Huawei Pura 70 Ultra

Pentru a gestiona în mod eficient subiectele în mișcare rapidă, Huawei a introdus un nou motor XD Motion, care utilizează inteligența artificială pentru a analiza și a optimiza calitatea imaginilor în situații dinamice.

Un Set Complet de Camere Performante

Alături de camera principală retractabilă, Pura 70 Ultra este echipat cu un set complet de camere auxiliare de înaltă performanță. Camera teleobiectiv de 50 MP are o lentilă de 90 mm F/2.1 cu stabilizare optică de imagine (OIS) și zoom optic de 3,5x. Această cameră poate fi utilizată și pentru fotografii macro, permitând utilizatorilor să se apropie la doar 5 cm de subiect, datorită modului Super Macro de 35x.

Pentru capturarea de peisaje largi și imagini de grup, Pura 70 Ultra este dotat cu o cameră ultra-wide de 40 MP, cu o lungime focală echivalentă de 13 mm.

Inteligența Artificială în Fotografie

În era digitală actuală, inteligența artificială joacă un rol crucial în îmbunătățirea experienței de fotografie. Huawei a integrat funcții avansate de îmbunătățire a fotografiilor bazate pe inteligența artificială, inclusiv opțiunea de a șterge subiecți nedoriți din imagini și de a retușa fotografiile direct pe dispozitiv.

Huawei Pura 70
Huawei Pura 70

Specificații Impresionante și Design Premium

Dincolo de capacitățile sale fotografice excepționale, Pura 70 Ultra oferă și o serie de specificații hardware de top. Acesta este echipat cu un ecran OLED LTPO de 6,8 inch, cu rezoluție FHD+ și rată de reîmprospătare de 120 Hz. Panoul atinge o luminozitate de vârf de 2.500 de niți și include un senzor de amprentă ultrasonicăumbăcorporat în afișaj.

Sub carcasa elegantă din piele vegană, Pura 70 Ultra este alimentat de cel mai recent chipset Kirin 9010 de la Huawei, fabricat pe un proces de 7 nm. Dispozitivul este, de asemenea, dotat cu conectivitate duală prin satelit, oferind suport pentru mesagerie, transfer de imagini și apeluri prin intermediul sistemelor Beidou și Tiantong.

Cu o baterie de 5.200 mAh și opțiuni de încărcare rapidă prin cablu (100W), wireless (80W) și inversă (20W), Pura 70 Ultra promite o autonomie excelentă. Sistemul de operare HarmonyOS 4.2 asigură o experiență fluidă și integrată pe întregul dispozitiv.

Disponibilitate și Prețuri

Huawei Pura 70 Ultra este disponibil în prezent pentru precomandă în China, în culorile Chanson Green, Mocha Brown, Starburst White și Star Black. Prețurile pornesc de la 9.999 CNY (aproximativ 1.380 USD) pentru varianta de 16 GB RAM și 512 GB stocare și ajung la 10.999 CNY (aproximativ 1.520 USD) pentru modelul cu 16 GB RAM și 1 TB stocare.

Deși Huawei nu a anunțat încă planuri pentru un lansare globală, fanii companiei din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare să experimenteze aceste inovații revoluționare în fotografia mobilă.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *