Huawei Pura 70 Ultra, dezmembrat într-un video: O privire în detaliu asupra camerei retractabile inovatoare

Săptămâna trecută, Huawei a lansat oficial seria de smartphone-uri Pura 70, iar modelul de top al gamei este Pura 70 Ultra. Această generație nouă a seriei P, acum cu un nume propriu-zis în loc de o simplă literă, aduce inovații impresionante în domeniul fotografiei mobile.

Toate modelele din seria Pura 70 se remarcă printr-un design distinctiv al modulului de camere, iar modelul Ultra vine echipat cu o cameră principală retractabilă de 1 inch, cu apertura variabilă. Pentru pasionații de tehnologie curioși să afle cum arată Pura 70 Ultra în interior, canalul chinezesc de YouTube WekiHome a publicat un video complet de dezasamblare a dispozitivului.

Proces de dezasamblare și inginerie impresionantă

Ca în cazul majorității smartphone-urilor moderne, accesul în interiorul Pura 70 Ultra se face prin partea din spate, capacul posterior fiind îndepărtat după aplicarea căldurii pentru a slăbi adezivul. Odată în interior, mecanismul de retractare al camerei principale (inclusiv motorul pas cu pas) este complet vizibil, demonstrând o inginerie de excepție. Huawei a reușit să integreze o cameră retractabilă într-un telefon cu rezistență la praf și apă de nivel IP68, o premieră în industrie.

Pura 70 Ultra beneficiază de stabilizare optică cu deplasare a senzorului, iar toate camerele au materiale de disipare a căldurii pe partea din spate, conectate direct la o cameră de vapori de mari dimensiuni. Chipset-ul Kirin care alimentează telefonul este comparabil cu Snapdragon 888 și Dimensity 8200 în benchmark-ul AnTuTu.

Huawei Pura 70 Ultra
Huawei Pura 70 Ultra

Alte caracteristici remarcabile

Difuzoarele utilizate sunt identice cu cele din Mate 60 Pro, în timp ce motorul de vibrații este ușor mai mic. Încărcarea bateriei atinge un vârf de 88,3W, iar o încărcare completă de la 0 la 100% durează 37 de minute. Ecranul este fabricat de BOE și acoperit cu sticla Kunlun, oferind o luminozitate de 600 nits în modul manual și 1.242 nits în modul de luminozitate ridicată.

Deși Huawei Pura 70 Ultra nu se ridică încă la nivelul performanțelor concurenților săi, reprezintă un progres semnificativ față de Mate 60 Pro, demonstrând că Huawei evoluează constant de la o lansare la alta. Cu un design inovator, o cameră retractabilă impresionantă și caracteristici solide, Pura 70 Ultra se profilează ca un smartphone premium competitiv pe piața actuală.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *