Huawei pregătește terenul pentru lansarea seriei Pura 70, mulți fani își setează deja alarmele

Anticipația crește pentru lansarea oficială a seriei Huawei Pura 70, programată pentru data de 18 aprilie, la ora 05:08 dimineața (România). În această privință, numeroși bloggeri de tehnologie (din China) și-au îndrumat deja urmăritorii să-și seteze alarmele și să fie gata pentru debutul acestor noi modele smartphone atât de așteptate.

Conform unor surse aproape evenimentului, magazinele fizice Huawei par să fi primit deja notificări cu privire la disponibilitatea viitoarelor telefoane Pura 70. Mai mult, se zvonește că primele loturi au ajuns deja la distribuitorul general, iar unii dealeri chiar au finalizat plățile necesare, așteptând cu nerăbdare startul vânzărilor.

Entuziasmul este alimentat și de faptul că unele magazine au început deja să accepte pre-rezervări și avansuri de la clienții grăbiți să pună mâna pe noile dispozitive Huawei. Aceștia vor primi chitanțe speciale și vor fi anunțați imediat ce stocurile sosesc.

Se estimează că gama Pura 70 va cuprinde patru modele: varianta standard, Pro, Pro+ și Ultra, fiecare promițând performanțe de top și caracteristici inovatoare pentru toate buzunarele și preferințele.

Huawei Pura 70
Huawei Pura 70

Huawei accelerează revenirea pe piața mobilă datorită succesului seriilor recente

Potrivit datelor Counterpoint Research, în primele două săptămâni ale lui 2024, vânzările de smartphone-uri Huawei s-au situat pe prima poziție, marcând o revenire impresionantă a producătorului chinez în industria mobilă. Mai mult, în timp ce vânzările totale de smartphone-uri în China au scăzut cu 7% în primele șase săptămâni ale anului față de anul precedent, vânzările Huawei au urcat cu 64%, obținând o cotă de piață de 17% și locul secund.

Analiștii sunt de părere că succesul seriei Mate 60 a contribuit major la această revenire fulminantă a Huawei, iar se așteaptă ca lansarea seriei Pura 70 să continue această tendință ascendentă, ajutând giganții chinezi să-și accelereze revenirea pe piața smartphone-urilor.

În concluzie, industria tehnologică așteaptă cu mare interes debutul gamei Pura 70, care promite să ridice ștacheta calității și inovației în rândul dispozitivelor mobile. Rămâne de văzut dacă noile modele vor reuși să îndeplinească așteptările ridicate ale fanilor și experților.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *