Huawei Pocket S2 și Noul Notebook cu Procesor Kirin vor fi lansate împreună, în curând

Zvonurile care au început încă din noiembrie 2023 au dezvăluit existența telefonului pliabil Huawei Pocket S2, anticipând debutul său în decembrie. Cu toate acestea, un raport apărut în decembrie a indicat că lansarea a fost amânată pentru începutul anului 2024. Recent, un scurgeri de informații din China, cu un istoric rezonabil de precizie, a dezvăluit data lansării Pocket S2. Se așteaptă ca acesta să fie anunțat oficial pe 27 februarie, posibil în cadrul evenimentului tehnologic Mobile World Congress (MWC) 2024. Dispozitivul ar putea fi echipat cu o versiune subclokată a procesorului Kirin 9000s, folosit și în seria de telefoane flagship Mate 60, lansată anul trecut.

Pe lângă Pocket S2, Huawei se pregătește să lanseze un nou laptop echipat cu procesorul Kirin PC, dezvoltat intern. Deși nu s-a menționat un cadru de timp specific pentru lansare, se pare că acesta ar putea fi dezvăluit în același timp cu Pocket S2. Un alt scurgeri de informații sugerează că procesorul Kirin PC va include 4 nuclee TSV mari, 4 nuclee TSV medii, GPU Maleoon 910 8-10cu pentru grafică, NPU dual cu nuclee mari (Ascend Lite), NPU dual cu micro-nuclee (Ascend Tiny), până la 32GB LPDDR5-6400, până la 2TB SSD și suport pentru 2 sau 3 x USB 4.0. Performanța sa este comparabilă cu cea a procesorului Apple A12Z. Este probabil ca PC-ul echipat cu procesor Kirin să ruleze pe Harmony OS, sistemul de operare dezvoltat de Huawei.

Aceste dezvăluiri subliniază ambiția Huawei de a-și extinde portofoliul de produse și de a inova în domeniul tehnologiei mobile și al calculatoarelor. Lansarea iminentă a Huawei Pocket S2 și a noului notebook cu procesor Kirin PC marchează un pas important în evoluția companiei în era tehnologiei pliabile și a soluțiilor de computing personalizate. Cu specificații impresionante și integrarea sistemului de operare Harmony OS, Huawei se poziționează ca un jucător cheie în viitorul tehnologiei.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *