Huawei P70: Flagship-ul care promite performanță de top a apărut pe Geekbench

Zvonurile se adună, iar seria Huawei P70 prinde tot mai multă contur. Deși lansarea oficială este așteptată pentru luna aprilie, primele detalii tehnice au început deja să apară online.

Trei dintre modelele din gama P70 au fost deja spotate pe platforma de benchmark Geekbench, dezvăluind capabilitățile hardware impresionante pe care le vor oferi aceste telefoane.

Astfel, versiunea standard a P70, cu numărul de model ALT-AL10, a obținut 1243 de puncte în testele single-core și 3840 de puncte în cele multi-core. Un rezultat foarte bun, dar care este depășit de variantele premium ale seriei.

Modelul ALN-AL80, probabil versiunea Pro, a reușit 1348 de puncte single-core și 4114 puncte multi-core – o performanță net superioară.

Însă vedeta adevărată pare să fie varianta top de gamă, MNA-AL00, sau Huawei P70 Art. Acesta a obținut nu mai puțin de 1784 de puncte single-core și 4589 de puncte multi-core, cifre ce indică un upgrade substanțial la nivel de procesor.

Din informațiile disponibile, în timp ce variantele de bază și Pro vor folosi chipsetul Kirin 9000s, P70 Art va beneficia de un nou procesor Kirin, cu o configurație CPU mai puternică. Mai precis, acesta va avea patru nuclee la 2.02 GHz, trei la 2.75 GHz și un singur nucleu la 3.19 GHz, oferind o performanță de top.

Detaliile complete vor fi dezvăluite oficial în curând, pe măsură ce ne apropiem de lansarea așteptată a seriei Huawei P70 în această primăvară.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *