Huawei Nova 9 și 9 Pro prezentate oficial de companie, cu o sursă de alimentare cu fir de 100W, pune gaz în încărcare . Cele două noi modele Huawei au un procesor Qualcomm Snapdragon 778G, dar fără capacitatea de a opera pe rețele 5G .

Huawei Nova 9 și 9 Pro aparțin categoriei de smartphone-uri mid-range , cu unele diferențe în caracteristicile lor tehnice, dar și în designul lor, în față, în ceea ce privește camera pentru Selfie-uri. Ambele noi propuneri Huawei vin cu sistemul de operare Harmony OS.

Huawei Nova 9 și 9 Pro vor fi disponibile cu 8 GB RAM și opțiuni de stocare internă de 128 și 256 GB. Bateria primului va avea o capacitate de 4300 mAh , iar a doua 4000 mAh , dar aici va exista posibilitatea încărcării rapide la 100W.

În cazul lui Huawei Nova 9 avem un ecran cu o diagonală de 6,57 inchi , tehnologie OLED cu o frecvență de 120 Hz, Nova 9 Pro având o diagonală de 6,72 inchi cu caracteristici tehnice similare. Modelul simplu are o cameră selfie de 32 Megapixeli, în timp ce modelul Pro are și o cameră de 32 Megapixeli, cu diferența că este ultra lată și are capacități de fotografiere mai mari.

În spate nu există diferențe, deoarece configurația camerei cvadruple include o cameră principală la 50 Megapixeli, ultra wide la 8 Megapixeli și încă două camere la 2 Megapixeli.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns