Huawei a anunțat oficial nova 8 SE, care este alimentat de chipset-ul Kirin 710A și acceptă încărcare rapidă de 66 W.

Huawei nova 8 SE 4G diferă de versiunea 5G doar în ceea ce privește chipset-ul, păstrând în același timp afișajul OLED de 6,5 inchi cu rezoluție FullHD cu un scanner de amprente sub ecran și o crestătură în formă de lacrimă în partea de sus pentru camera de 16MP.

Camerele din spate constau dintr-o cameră principală de 64 MP, una ultrawide de 8 MP, o macro de 2 MP și un senzor de adâncime de 2 MP. Blițul LED este în mijloc, între ele.

Are HarmonyOS 2 din cutie, în timp ce capacitatea bateriei este de 3.800 mAh. Disponibil în patru culori Sky Gradient, Argintiu, Albastru și Negru.

Huawei a pus deja la vânzare nova 8 SE 4G pe Vmall cu 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare pentru 2.099 CNY, care este în jur de 330 USD sau 290 EUR, în timp ce este puțin probabil să fie lansat în afara Chinei.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns