|

Huawei Anunță Lansarea Ochelarilor de Soare Inteligenți Eyewear 2

Huawei Eyewear 2

Huawei a făcut public recent planurile de a introduce ochelari de soare inteligenți, extinzând astfel gama sa de produse tehnologice inovatoare. Această mișcare vine după succesul ochelarilor inteligenți Eyewear 2, lansați anul trecut, care au fost apreciați pentru lentilele interschimbabile Zeiss, difuzoarele încorporate și autonomia extinsă a bateriei.

Lansarea Ochelarilor de Soare Inteligenți

Huawei Eyewear 2
Huawei Eyewear 2

Compania chineză a anunțat că modelul Eyewear 2 va fi disponibil acum și într-o variantă de ochelari de soare. Această nouă gamă de produse va fi prezentată în cadrul unui eveniment special programat pentru 15 mai. Se așteaptă ca Huawei să dezvăluie și alte dispozitive, precum laptopuri și tablete, în timpul aceleiași prezentări.

Deși nu au fost dezvăluite încă detalii specifice despre ochelarii de soare inteligenți Huawei, se presupune că aceștia vor avea o formă pătrată, similară cu cea a versiunii de ochelari de vedere. Este de așteptat ca acești ochelari să ofere funcționalități similare cu cei inteligenți Eyewear 2, inclusiv lentile interschimbabile Zeiss și difuzoare încorporate pentru o experiență audio îmbunătățită.

Performanță și Preț

Ochelarii inteligenți Eyewear 2 au fost apreciați pentru autonomia lor de 11 ore, oferind utilizatorilor o utilizare îndelungată fără a fi nevoie de încărcare frecventă. De asemenea, aceștia pot fi folosiți timp de 3 ore cu doar 10 minute de încărcare rapidă. Prețul de pornire pentru ochelarii inteligenți Eyewear 2 este de 300 de euro, făcându-i accesibili pentru o gamă largă de consumatori.

Lansarea ochelarilor de soare inteligenți Huawei Eyewear 2 reprezintă o evoluție importantă în domeniul tehnologiei purtabile. Cu caracteristici precum lentile interschimbabile de înaltă calitate, autonomie extinsă a bateriei și design elegant, acești ochelari promit să ofere o experiență inovatoare și practică utilizatorilor interesați de tehnologia de vârf.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *