GadgetHONOR X9a apare în imagini și prezintă un aspect similar cu modelul...

HONOR X9a apare în imagini și prezintă un aspect similar cu modelul lansat în China

HONOR X9a 5G a avut unele dintre detaliile sale dezvăluite de brandul din Malaezia. Aparent, telefonul poate fi o versiune rebranded a unui model care a fost deja lansat recent în China: Honor X40 . Merită să ne amintim că modelul X9 lansat în martie este o versiune reînnoită a lui X30, așa că istoria pare să se repete în acest caz.

Dezvăluirea a fost făcută pe profilul producătorului, evidențiind faptul că smartphone-ul are un ecran curbat și rezistent. Însă în ceea ce privește specificațiile tehnice, încă nu se știe nimic despre model. Chiar si asa, iti poti face o scurta idee daca tinem cont ca exista deja o versiune foarte asemanatoare a produsului in portofoliul companiei.

În acest caz, Honor X40 a fost lansat cu un ecran AMOLED de 6,67 inch cu rezoluție Full HD+. Display-ul găzduiește chiar și senzorul biometric dedesubt, lucru care devine din ce în ce mai comun. Bateria, la rândul ei, are o capacitate de 5.100 mAh și suportă încărcare rapidă de 44 W.

În ceea ce privește procesorul, alegerea brandului la acea vreme a fost pentru un cip Qualcomm: Snapdragon 695. În plus, a sosit cu 12 GB de RAM și un set de două camere în spate: principala de 50MP și auxiliară de 2MP pentru fotografii macro. În cele din urmă, senzorul frontal are 8MP, iar telefonul mobil rulează interfața Magic UI 6.1 bazată pe Android 12.

Fără o confirmare oficială, nu se poate ști dacă fișa de date a lui Honor X9a va fi aceeași cu modelul lansat în China. Cu toate acestea, vă puteți face o idee în timp ce apar mai multe informații despre setările dispozitivului pe viitor.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi