Am scris de mai multe ori că categoria mid-range este cea care adună marele interes al consumatorilor și Honor probabil… este de acord cu noi. Honor X9 5G este cea mai recentă intrare din categorie.

Honor anunțase că va prezenta noi modele pe 29 martie, iar astăzi și-a făcut apariția oficială Honor X9 5G , cu un ecran de 6,81 inci și o rezoluție de 2388×1980 pixeli, tehnologie IPS LCD și o rată de reîmprospătare a ecranului de 120 Hz. . Procesorul său este Qualcomm Snapdragon 695 , care vine cu 6 sau 8 GB de RAM, spațiul de stocare intern fiind de 128 și 256 GB.

Camera selfie din față este de 16 Megapixeli, în timp ce pe spate există un setup triplu într-un cadru rotund, care conține o cameră principală de 48 Megapixeli și încă două camere de 2 Megapixeli pentru macro și senzorul de adâncime.

Capacitatea bateriei Honor X9 5G este de 4800 mAh, în timp ce există posibilitatea de încărcare rapidă cu tehnologia Honor’s SuperCharge la 66W . Prețul la care va fi disponibil Honor X9 este de 238 de euro.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns