GadgetHonor X40 GT va fi anunțat săptămâna aceasta cu Snapdragon 888

Honor X40 GT va fi anunțat săptămâna aceasta cu Snapdragon 888

Săptămâna trecută, o scurgere a sugerat că linia X40 va câștiga un nou membru: Honor X40 GT.

Compania și-a confirmat lansarea pentru 13 octombrie și a dezvăluit că va veni cu platforma Qualcomm Snapdragon 888 și nu Snapdragon 6 Gen 1, așa cum sugerează unele zvonuri.

Posterul oficial a dezvăluit că Honor X40 GT va veni cu un modul circular mare pe spate, aliniat în formă de X și cu bliț LED. În design, are culorile negru și verde, cu dungi vopsite asemănătoare unei mașini sport.

Pe partea frontală, telefonul va avea o cameră centrală cu perforare. Este posibil ca Honor X40 GT să aibă un panou OLED, deoarece versiunea standard mai ieftină are un ecran AMOLED cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz.

În unele magazine chinezești, este deja posibilă o rezervare pentru dispozitiv, dar prețul acestuia nu a fost dezvăluit. În trei zile, dispozitivul va fi anunțat oficial și mai multe detalii despre specificațiile sale vor fi dezvăluite.

Pe partea de camere, este posibil ca acesta să moștenească specificațiile lui Honor X40. Ca o reamintire, are un modul dual în spate cu un senzor principal de 50 de megapixeli și senzori auxiliari duali de 2 megapixeli. Pentru selfie-uri și apeluri video, există un senzor frontal de 8 megapixeli.

În ceea ce privește energia, Honor X40 are o unitate de baterie de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 66 W, valoare care ar trebui păstrată pentru versiunea mai puternică.

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi