Honor prezintă căștile de sport cu preț accesibil: Ce oferă Honor TiinLab?

Honor TiinLab
Honor TiinLab

Honor a prezentat căștile de sport cu preț accesibil, adresate sportivilor. Căștile de sport cu design deschis, Honor TiinLab.

Honor a prezentat recent mai multe produse. Printre acestea se numără noile smartphone-uri Magic 6 Ultimate Edition și Magic 6 RSR Porsche Design, brățara inteligentă Honor Band 9, ceasul inteligent Honor Watch GS 4, difuzorul Bluetooth și căștile de sport Honor TiinLab. Căștile de sport cu design deschis, Honor TiinLab, vor fi disponibile la vânzare la un preț sub 100 de dolari.

Care sunt caracteristicile căștilor de sport Honor TiinLab?

Căștile Honor TiinLab permit utilizatorilor să audă sunetele din mediu, lăsând urechile complet deschise, asemenea altor căști de sport cu design deschis. Acest aspect le face ideale pentru alergători și cicliști. De asemenea, ele sunt certificate IP54. Căștile sunt compatibile cu conexiunea Bluetooth 5.3. Ele suportă codificatoarele AAC și SBC pentru o calitate ridicată a sunetului. De asemenea, includ drivere de 13,4 mm cu bobine dinamice personalizate pentru un bas îmbunătățit. Sistemul de microfoane dublu, cu funcție de reducere a zgomotului asistată de inteligență artificială, asigură apeluri clare. Setările audio pot fi ajustate prin aplicația Honor Smart Space.

Prețul și data de lansare a căștilor de sport Honor TiinLab

Căștile Honor TiinLab oferă până la 10 ore de redare continuă a muzicii și pot rezista până la 40 de ore cu carcasa de încărcare. Ele vor fi disponibile în China, începând cu 22 martie, în culorile aur (Chenhui gold) și negru (Magic night black). Prețul căștilor Honor TiinLab este de 76 de dolari, iar prețul special pentru precomenzi este de 69 de dolari.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *