Honor Magic6 Pro vine cu un design interesant și cameră îmbunătățită

Honor Magic6 Pro, lansat inițial în China la începutul lunii ianuarie, își face debutul internațional astăzi și va fi disponibil în curând nu doar în Europa, ci și în România. Acest dispozitiv ocupă poziția de vârf în portofoliul companiei și promite îmbunătățiri interesante în ceea ce privește performanța camerei.

Design și Display: O experiență captivantă

Magic6 Pro impresionează cu un ecran LTPO AMOLED curb pe margini de 6.8 inch, ce oferă o rezoluție de 1280 x 2800 pixeli și o rată de refresh variabilă între 1 și 120Hz. Ecranul afișează peste 1 miliard de culori și atinge o luminozitate maximă de 5000 de nits, fiind ideal pentru conținutul HDR. De asemenea, dispune de funcții precum PWM (pulse-width modulation) la o frecvență de 4320Hz, ajustarea temperaturii de culoare în funcție de condițiile ambiențale și un strat special de sticlă ce conferă rezistență sporită la cădere. Pe partea frontală, se remarcă o cameră ultra-wide de 50MP cu senzor 3D ToF pentru recunoașterea facială.

Honor Magic6 Pro

Performanță și Specificații: Putere și memorie generoasă

Dotat cu o ramă metalică și spate din sticlă, Honor Magic6 Pro este certificat IP68 pentru rezistență la apă și praf. Disponibil în culorile negru și verde, cu spate acoperit de piele artificială, acest telefon este echipat cu chipset-ul Snapdragon 8 Gen 3, însoțit de 12GB de RAM și 512GB spațiu de stocare.

Magic6 Pro impresionează și prin sistemul său de camere. Modulul principal cuprinde un senzor de 50MP cu diafragmă variabilă între f/1.4 și f/2.0, în timp ce camera telefoto de 180MP oferă un zoom optic de 2.5x și digital de până la 100x. De asemenea, camera ultra-wide de 50MP dispune de autofocus, iar toate acestea permit capturarea scenelor dinamice, inclusiv a celor sportive, chiar și la zoom, datorită senzorilor mari și a diafragmei generoase.

Honor Magic6 Pro

Cu o baterie de 5600mAh, Magic6 Pro este pregătit să facă față cerințelor zilnice cu ușurință. Tehnologia de încărcare rapidă permite încărcarea la 80W prin cablu și la 66W prin wireless, asigurând o autonomie sporită chiar și în condiții de temperaturi scăzute.

Pe lângă specificațiile de vârf, Magic6 Pro vine cu suport pentru Wi-Fi 7 și Bluetooth 5.3, port infraroșu, difuzoare stereo cu tehnologie DTS: X Ultra, eSIM și două sloturi pentru cartele nanoSIM fizice.

Disponibilitate și Preț: În precomandă începând de astăzi

Precomenzile pentru Honor Magic6 Pro încep astăzi la prețul de 5999 lei, inclusiv un ceas Honor Watch 4, un capac de protecție și un încărcător de 100W. Livrările vor începe în luna martie, oferind utilizatorilor oportunitatea de a experimenta ultima tehnologie și inovație în materie de smartphone-uri.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *