GadgetHonor Magic5 va avea un chipset Snapdragon 8 Gen 2

Honor Magic5 va avea un chipset Snapdragon 8 Gen 2

Până la jumătatea lunii, Qualcomm ar trebui să prezinte următorul său chipset emblematic mobil Snapdragon 8 Gen 2. Este de așteptat ca producătorii de smartphone-uri să fie gata să-și lanseze noile lor flagship-uri, care se vor baza pe acest cip.

Unul dintre ele este Honor, care, potrivit leakerului Digital Chat Station, va paria pe Snapdragon 8 Gen 2 pentru flagship-ul său Honor Magic5. Pe acest fundal, dispozitivul va oferi și alți parametri de top.

Se pare că are un ecran cu diagonala de 6,8 inchi și suport pentru reglarea luminii PWM. De asemenea, se va baza pe un senzor principal de 50MP, cu accent pe capabilitățile AI printr-un ISP dedicat.

Printre ceilalți parametri se vor număra certificarea IP68, precum și încărcarea rapidă cu fir de până la 100 de wați și wireless de până la 50 de wați. Separat, leakerul spune că compania pregătește și un smartphone cu ecran pliabil, care va folosi și Snapdragon 8 Gen 2 și încărcare rapidă de până la 66 de wați.

Surse: Weibo ( 1 ), ( 2 )

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi