GadgetHonor Magic Vs are specificaţii şi design scurse

Honor Magic Vs are specificaţii şi design scurse

Se așteaptă ca Honor să dezvăluie în curând o serie de produse noi, inclusiv gama Magic 5 și succesorul Magic V, un smartphone pliabil care va rivaliza cu Galaxy Z Fold 4 și Xiaomi Mix Fold 2. Acum au început să apară știri despre el.

Informația vine de la leakerul Pand is Bald, cunoscut pentru buna sa acuratețe, care a făcut o postare pe profilul său pe rețeaua chineză Weibo. El sugerează că noul pliabil al lui Honor se va numi Honor Magic Vs, numele care arată foarte clar că va fi o versiune îmbunătățită a dispozitivului actual, dezvăluit la începutul acestui an.

El a împărtășit o imagine care arată că Magic Vs va avea un modul dreptunghiular în colțul din stânga sus pentru a susține cele trei camere din spate, cu un bliț LED în exterior, chiar lângă el. Va avea un ecran extern cu o cameră frontală, urmărind un design de la cei mai apropiați rivali.

Honor Magic Vs are specificaţii şi design scurse

Designul lasă în continuare clar că unul dintre obiectivele sale principale este să fie un dispozitiv ultra-subțire, mai ales când este deschis, fiind puțin mai gros decât conexiunea USB Type-C. De asemenea, se mai poate observa că va avea o baterie împărțită în două, cu o capacitate totală de 5.000 mAh.

In postare, insiderul spune că va suporta încărcare rapidă de 66 W și cântărește în jur de 261 de grame. Este cu aproximativ 30 de grame mai puțin decât actualul Honor Magic V, care cântărește aproximativ 290 de grame și măsoară 6,7 mm când este deschis.

Din păcate, încă nu există alte știri cu privire la viitoarele Honor Magic Vs, dar noi informații ar trebui să iasă cu siguranță în zilele următoare. Reamintim că Honor are un eveniment programat pe 23 noiembrie, unde poate dezvălui linia de modele premium Magic 5.

Sursa: Weibo

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi