Honor Magic V Flip: Chipset Confirmat prin Geekbench

Honor Magic V Flip își dezvăluie secretele cu doar o zi înainte de lansare

Honor, producătorul chinez de smartphone-uri, se pregătește să lanseze mult așteptatul Magic V Flip pe 13 iunie. Cu doar o zi înainte de evenimentul oficial, detalii esențiale despre acest nou model au fost dezvăluite prin intermediul platformei Geekbench.

Performanță impresionantă confirmată

Conform testelor realizate pe Geekbench, modelul Honor Magic V Flip, identificat prin numărul de model LRA-AN00, va fi echipat cu un chipset Snapdragon 8+ Gen 1. Acest chipset este cunoscut pentru performanțele sale superioare, fiind utilizat și în alte modele de vârf ale companiei, precum Magic Vs și Vs2. Procesorul cu o frecvență de 3.0 GHz promite o experiență fluidă și rapidă pentru utilizatori.

Honor Magic V Flip
Honor Magic V Flip

Telefonul testat pe Geekbench dispune de 12 GB RAM, confirmând zvonurile anterioare. În plus, se așteaptă ca Honor Magic V Flip să ofere cel puțin trei opțiuni de stocare pe piața din China. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă aceste opțiuni vor fi disponibile și pe alte piețe la nivel global.

Design și ecran inovator

Un alt aspect notabil al noului Honor Magic V Flip este ecranul exterior mare, care va acomoda doar camerele. Aceasta este o soluție inovatoare care promite să îmbunătățească experiența utilizatorului. Dispozitivul va fi disponibil în trei culori atractive: Alb, Roz și Negru, toate arătând spectaculos în randările oficiale.

Lansarea oficială

Toate detaliile despre Honor Magic V Flip vor fi dezvăluite oficial mâine, pe 13 iunie, în cadrul unui eveniment special organizat în Shanghai, China, la ora 19:00. Fanii și utilizatorii entuziasmați sunt așteptați să afle mai multe despre acest dispozitiv inovator și să vadă cum Honor continuă să inoveze pe piața smartphone-urilor.

Rămâneți aproape pentru mai multe informații și actualizări despre Honor Magic V Flip, un telefon care promite să redefinească standardele în industrie!

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *