Honor Magic 6: Specificaţiile scurse arată un upgrade major faţă de Magic 5

Honor se pregătește să lanseze seria Magic 6, un upgrade semnificativ față de modelul anterior, Magic 5 Pro. Așteptat să debuteze în a doua săptămână a lunii ianuarie 2024, Honor Magic 6 promite îmbunătățiri notabile în mai multe domenii, inclusiv afișaj, performanță, durata de viață a bateriei și fotografie.

Noul model va dispune de un panou OLED cu patru curbe, oferind o dimensiune PWM de 3840Hz și va include funcția Oasis pentru protecția ochilor, superioară celei de pe Magic 5 Pro. De asemenea, ecranul va fi protejat de sticla de protecție Jurhino, special dezvoltată de Honor pentru o rezistență sporită la căderi.

Performanță și Autonomie

Sub capotă, Honor Magic 6 va fi echipat cu chipsetul Snapdragon 8 Gen 3 și o baterie impresionantă de 5,800mAh, denumită Qinghai Lake, care suportă încărcare rapidă de 66W. Se zvonește că va suporta și încărcarea wireless, alături de un cip de securitate dedicat, un cip de îmbunătățire a frecvenței radio C1 și suport pentru comunicații prin satelit.

În ceea ce privește fotografia, Honor Magic 6 va include un setup de cameră impresionant, cu o cameră principală de 50 megapixeli ce suportă diafragmă variabilă și OIS, un obiectiv ultra-wide de 50 megapixeli și o cameră telefoto periscop de 50 megapixeli. Telefonul va rula pe Android 14 bazat pe Magic 8.0.

Magic 6 va avea un șasiu rezistent la praf și apă, certificat IP68. De asemenea, a fost prezentat un render pentru varianta Porsche Design a Honor Magic 6, sugerând un design mai puțin extravagant pentru modelul standard în comparație cu varianta Porsche.

Aceste specificații, deși promițătoare, sunt bazate pe scurgeri de informații și zvonuri, așa că este recomandat să le tratăm cu precauție până la confirmarea oficială de către Honor.

Sursa: GizmoChina

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *