Honor Band 9: Un nou dispozitiv purtabil pe cale de lansare?

Honor, cunoscutul producător de smartphone-uri și dispozitive purtabile, se pregătește să lanseze un nou produs pe piață. Recent, Honor Band 9, succesorul modelului Band 7, a fost observat pe platforma de certificare Bluetooth SIG, dezvăluind astfel că lansarea sa ar putea avea loc în curând.

Honor Band 9 a fost surprins pe platforma Bluetooth SIG cu două numere de model diferite: RHE-B39 și RHE-B19. Aceasta sugerează existența a două variante ale brățării inteligente, posibil cu dimensiuni sau specificații diferite ale ecranului. Certificarea a confirmat, de asemenea, suportul pentru Bluetooth 5.3 pe Band 9. Din păcate, nu au fost dezvăluite alte detalii specifice despre dispozitiv în baza de date.

Honor Band 9

Pentru a ne face o idee despre ce ar putea aduce nou Honor Band 9, să ne amintim de Band 7, lansat în 2022. Acesta avea un ecran AMOLED de 1.47 inch cu afișaj curbat 2.5D, suport pentru 96 de moduri sportive, monitorizare a oxigenului din sânge, urmărire a ritmului cardiac și cartografiere a somnului. Band 7 suporta Bluetooth 5.0 și avea o rezistență la apă de 5ATM, oferind o durată de viață a bateriei de până la 14 zile.

Honor Band 9

Deși Honor nu a făcut încă un anunț oficial cu privire la Band 9, putem aștepta ca mai multe detalii să apară în curând. Este posibil ca noul model să aducă îmbunătățiri semnificative față de predecesorul său, atât în ceea ce privește hardware-ul, cât și funcționalitățile software.

Honor Band 9 se anunță a fi un dispozitiv interesant pentru iubitorii de tehnologie și fitness. Cu certificarea Bluetooth SIG deja încheiată, lansarea sa ar putea fi iminentă, aducând cu ea noi caracteristici și îmbunătățiri. Rămâneți conectați pentru mai multe actualizări despre acest dispozitiv.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *