GadgetHonor 80 Pro Plus ar putea avea senzor de 160 MP și...

Honor 80 Pro Plus ar putea avea senzor de 160 MP și camere frontale duble de 50 MP

Honor se pregătește pentru a lansa încă o serie de telefoane cu procesare ridicată, iar detaliile și mai precise întăresc ceea ce ne putem aștepta de la noile Honor 80, 80 Pro și 80 Pro Plus. Potrivit zvonului, producătorul chinez pregătește un set optic ambițios pentru cel mai puternic model al trio-ului, căutând să iasă în evidență față de concurență.

Potrivit Digital Chat Station, Honor 80 Pro Plus nu ar trebui să livreze un senzor principal de 200MP ca mai mulți rivali din cauza problemelor interne și a deciziilor luate de Honor însuși. În schimb, dispozitivul ar trebui să fie însoțit de un senzor principal nespecificat de 160 MP – și există încă timp pentru modificări până la lansarea sa oficială.

O altă mare noutate poate fi pe panoul frontal. Asta pentru că în loc de unul, dispozitivul ar putea miza pe doi senzori pentru selfie-uri: principalul cu obiectiv tradițional wide și celălalt cu obiectiv ultrawide pentru ca nimeni să nu rămână în afara fotografiilor și videoclipurilor.

Pentru ca totul să fie și mai bun, senzorul folosit în ambele camere poate fi recent anunțul Sony IMX890, succesorul foarte popularului IMX766 care menține o rezoluție de 50 MP și o dimensiune de 1/1.56 inch cu tehnologia Quad Bayer, fuzionand 4 pixeli prin 1 pentru fotografii mai clare în lumină scăzută.

În prezent, zvonurile arată că Honor 80 Pro Plus va avea un ecran cu rezoluție de 1,5K (puțin peste Full HD) și o baterie de încărcare rapidă de 100W.

Pentru a alimenta dispozitivele, scurgerile indică faptul că Honor 80 se va lansa cu Dimensity 1080, Honor 80 Pro va avea un Snapdragon 778G, iar Honor 80 Pro Plus va sosi cu Snapdragon 8 Plus Gen 1, cel mai puternic cip de la Qualcomm în acest moment. — a cărui lansare a succesorului său are loc săptămâna viitoare.

Mai multe detalii legate de gama de smartphone-uri Honor sunt de așteptat să apară în următoarele săptămâni, inclusiv data lansării, prețul și designul final.

Sursa: Digital Chat Station

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi