|

HMD Skyline, inspirat de Nokia Lumia, apare pe Geekbench cu Snapdragon 7s Gen 2

HMD Skyline
HMD Skyline

HMD Global a revenit în atenția pasionaților de tehnologie cu un nou smartphone numit HMD Skyline. Acesta a fost recent reperat pe Geekbench, dezvăluind detalii interesante despre specificațiile sale interne.

Conform listării Geekbench, HMD Skyline vine echipat cu un procesor Snapdragon 7s Gen 2, alături de 8GB RAM. Procesorul dispune de opt nuclee, patru funcționând la 1.96GHz și celelalte patru la 2.40GHz. Dispozitivul va rula pe Android 14, oferind o experiență software actualizată și optimizată.

În testele de performanță, HMD Skyline a obținut 1027 puncte în testul single-core și 2857 puncte în testul multi-core, sugerând capacități solide pentru utilizarea de zi cu zi și multitasking.

HMD Skyline
HMD Skyline

Specificații suplimentare și design inspirat

Anterior, s-a raportat că HMD Skyline va fi echipat cu un display FHD+ OLED de 120Hz, cameră principală de 108MP, și o cameră frontală de 32MP. Alte caracteristici notabile includ o baterie de 4.900mAh cu încărcare rapidă de 33W, difuzoare stereo, senzor de amprentă integrat în ecran și certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf.

Deși prețul nu a fost confirmat oficial, se speculează că varianta cu 8GB RAM și 256GB stocare ar putea costa aproximativ 520 de euro. Lansarea oficială este așteptată în luna iulie.

HMD Skyline pare să fie un dispozitiv promițător, combinând designul clasic inspirat de Nokia Lumia cu specificații moderne și performanțe solide. Rămâne de văzut dacă toate aceste detalii vor fi confirmate la lansarea oficială.

[SURSA]

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *