|

HMD Pulse Pro: Detalii despre viitorul smartphone accesibil înainte de lansare

HMD Pulse Pro
HMD Pulse Pro

Compania finlandeză HMD, cunoscută pentru relansarea brandului Nokia pe piața smartphone-urilor, se pregătește să aducă o nouă serie de dispozitive mobile accesibile ca preț. Înaintea lansării oficiale, au fost dezvăluite câteva detalii cheie despre unul dintre noile modele, HMD Pulse Pro, incluzând specificațiile tehnice, prețul estimativ și data aproximativă a debutului pe piață.

Specificații Atractive pentru un Dispozitiv Mid-Range

Conform unei liste recente apărute pe site-ul unui retailer finlandez, HMD Pulse Pro va fi echipat cu un ecran IPS LCD de 6,56 inchi, cu rezoluție HD+ și rată de reîmprospătare de 90Hz. Sub carcasa se va regăsi un cipset UNISOC T606, asociat cu 6GB memorie RAM și 128GB spațiu de stocare, extensibil prin slot microSD până la 256GB.

HMD Pulse Pro
HMD Pulse Pro

Alimentarea va fi asigurată de o baterie generoasă de 5.000 mAh, cu încărcare prin portul USB Type-C. În compartimentul foto, vom găsi un senzor principal de 50 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli pe spate, în timp ce pentru selfie-uri va fi disponibil un senzor frontal de 50 megapixeli.

Un Pachet Atractiv la un Preț Accesibil

Pe lângă specificațiile hardware, HMD Pulse Pro va oferi și câteva dotări suplimentare apreciate, precum Bluetooth 5.0, NFC, cititor de amprentă montat lateral și certificare IP52 pentru rezistență la apă și praf. Potrivit listării, noul smartphone va fi disponibil într-o nuanță de culoare neagră și va purta un preț recomandat de 179 euro, echivalentul a aproximativ 190 dolari sau 15.900 rupii indiene.

HMD Pulse Pro
HMD Pulse Pro

Lansarea HMD Pulse Pro este anticipată pentru data de 24 aprilie 2024, după cum sugerează retailerul finlandez. Deși aceste informații trebuie tratate cu rezervă până la un anunț oficial din partea producătorului, perspectivele par promițătoare pentru un dispozitiv accesibil care să ofere performanțe decente și dotări atractive în segmentul mid-range al pieței smartphone-urilor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *